CONTROLUL DE LA SPITALUL JUDETEAN DE URGENTA NEAMT

0

In urma publicarii raportului Ministerului Sanatatii in urma controlului de la Spitalul Judetean de Urgenta Piatra Neamt au inceput sa apara multe discutii de culise si multe zvonuri ca ar mai exsta si alta varianta a acestui raport iar de aici foarte multe persoane ne-au cerut sa publicam sursa raportului .spital piatra neamt
Noi opiniem ca sursa noastra este de maxima incredere si refuzam sa ne imaginam ca raportul ar exista in doua variante diferite, iar noi nu am primit totul . In cel mai rau caz este posibil ca noi sa fi primit o varianta rezumativa axata pe recomandari dar in niciun caz nu credem ca exista o alta varianta de raport in care sa fie trecute constatari nepublicate deja de noi, deoarece materialul expus de noi este primit de la Ministerul Sanatatii in urma unei discutii cu domnul Alin Costache, reprezentant al echipei de control a Ministerului Sanatatii, iar ceea ce noi am facut public a fost furnizat de catre minister urmandu-se procedurile legale de comunicare  cu respectarea tuturor etapelor si indicatiilor legii nr 544 / 2001 .
Noi am facut tot ce a stat in putinta  sa ne informam cititorii . In cazul in care , prin reducere la absurd, exista si o alta varianta a raportului care sa prezinte aspecte descoperite de control si nepublicate de noi, ar fi foarte interesant de vazut pentru ca ar insemna ca Ministerul Sanatatii a mintit in mod oficial , greseala pe care nu cred ca ar face-o vreodata, sau ramane cealalta varianta ca peste raportul pe care l-am publicat noi cineva a intervenit si a completat, lucru care devine penal de amuzant .
Incheiem concluzionand ca nu credem ca exista un alt raport care sa faca referire la alte deficiente decat cele descrise in materialul trimis in mod oficial publicatiei ziarpiatraneamt.ro de catre Ministerul Sanatatii .

Iosub Robert

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate