Control pe la școlile speciale

4

Astăzi, un grup organizat în vederea comiterii de controale la școlile speciale a pătruns prin câteva astfel de stabilimente din județ. Faptuitorii acestui control sunt Șerban Ciprian, consilier județean cu antecedente în deranjarea ordinii infracționale în astfel de școli, Emilia Arcan cunoscută și ea cu antecedente în destabilizarea incompetenței din școlile nemțene și domnul prefect Vlad Angheluță care a avut calitatea de complice la acest control inopinat.CSEI-Stefan-cel-Mare-(28)
Cum era de așteptat, luați prin surprindere, cei de la Ștefan Cel Mare au fost prinși cu mâncarea mucegăită pe masa copiilor, cu ceva lemne de foc din brad cumpărate la preț de lemn de abanos și multe altele. La Roșca, nici nu mai e nevoie să vă spunem ce e, că se știe deja, iar în celelalte centre pe care le știm noi, cu excepția celor de la Târgu Neamț unde e bine, e clar că nu se poate găsi decât debandadă.
Noi salutăm inițiativa domnului consilier și a doamnei vicepreședinte de CJN, dar cu tot respectul, ei descoperă de abia acum ce se întâmplă în aceste școli de ani de zile și ce spunem noi în ziar de 5 ani. E bine că se iau măsuri și în sfârșit cineva pune piciorul în prag, dar așteptăm cu interes să vedem lista cu nume și prenume a persoanelor din Consiliul Județean Neamț și de la alte autorități care au în atribuții controlarea acestor școli și care ani de zile nu au găsit absolut nimic din ce vede acum domnul Șerban și doamna Arcan. Așteptăm cu interes în special lista cu nume și prenume a celor din Consiliul Județean Neamț care au făcut audit financiar an de an la aceste școli și nu au descoperit nicio achiziție ciudată. De abia după ce lista cu numele și prenumele celor care au ascuns și favorizat fenomenul va fi făcută publică și cei vinovați sancționați exemplar putem spune că avem de-a face cu un prim pas în normalizarea situației. Dacă dăm afară îngrijitoare, bucătărese și directoare dar lăsăm neatinși pe cei care controlează și nu văd nimic și dacă ne mai facem că nu vedem că aceste școli au Consilii de Administrație, atunci totul e pierdere de timp.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
4 Comentarii
 1. Eusebiu spune

  bai fratilor voi stiti cine este doamna ARCAN ; O FOSTA VINZATOARE DE BOMBOANE ,EU PERSONAL CUMPARAM BOMBOANE DE LA EA CIND EA INCA MAI PROFESA ACEASTA MESERIE,VENITA DE LA MITOCUL BALAN SI PUSA VICEPREZIDENT LASATIO IN PACE MAI ARE 2 LUNI CEL MULT ;ORICUM MIE IMI PLACE DE EA E FRUMOASA SI ARE SI MASINA TARE CA SI IN MESERIE A TRECUT REPEDE DE LA SKODA LA MERCEDES GLCACA SCUZATIMA DAR ASA E CULOAREA

  ADMIN: Și eu am plecat de jos … și mulți oameni au facut curat la porci sau au mers la prășit. Ce relevanță are de unde a inceput un om ? Era mai bine să aibă bani de la părinți și să nu stie ce e munca de jos ?

  1. Eusebiu spune

   foarte corect ,recunosc ca am exagerat .va rog sa ma iertati

 2. Dragos spune

  Aici este vorba de un conflict de interese,totul e pe baza de partid politic. La Tg Neamt de ce e bine? Pt ca Doamna Arcan a schimbat directorul,cu unul PSD-ist? Si care sunt marile probleme din aceste scoli?

  ADMIN: E bine pentru că am fost acolo și am vazut și pot face o diferență. Mergeti si dumneavoastra sa vedeti

  1. Mady spune

   D-nule Iosub, de ce nu se discuta nimic despre presiunile care se pun pe directori din partea D-nei Arcan, ca poate o obtine si ceva „atentii” ca sa isi schimbe parerea. Inainte de a da vina pe cineva, de ce nu incearca d-na Arcan de pe functia dumneaei sa vina cu solutii de imbunatatire a sistemului ?! Si DA, se stiau de aceste probleme de mult.. dar tocmai acum, cu jumatate de an inainte de alegeri au inceput aceste controale ..
   Credeti ca e normal sa mergi intr-un control si sa ameninti in stanga si-n dreapta cu demisia cu nu stiu ce? Aceasta d-na Arcan sa nu uitam ca nu este Zeul Demisiilor prin judet…
   2. Sper sa nu stergeti comentariul, dar ceva nu se „pupa” vis-a-vis de Declaratia de avere a d-nei Vice… cum ar fi acel Mercedes GLK nou nout .. „maro metalizat”.. garat in fata politiei locale.. .B-XXX – MOL.. nu vede nimeni ?? De unde sa ai 50-60.000 euro sa iei asa masina, la un salariu de 4.000 lei / luna … Mhmmm Nu o sa se spele toata Bistrita pacatele d-nei Vice cand o sa zboare… pt, ca sa nu uitam, nimeni nu este vesnic !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate