Controale antibraconaj în Neamț soldate cu sancțiuni contravenționale și un dosar penal

1

Pe timpul unor acţiuni ce s-au desfășurat pe parcursul ultimelor 2 zile pe raza lacului de acumulare Izvorul Muntelui in ceea ce privește respectarea legislaţiei in vigoare privind piscicultura si acvacultura dar și combaterea braconajului piscicol membrii si inspectorii ANCBP NEAMŢ alături de efectivele de la Postul de Jandarmerie Montană Bicaz din cadrul IJJ NEAMŢ au constatat din nou nereguli.

S-a acţionat pe raza localităţilor: Buhalniţa ,Hangu,Poiana Largului,Calugareni,Bistricioara,Ceahlau si Izvorul Alb.

S-au aplicat un numar de 15 sancţiuni atât pentru nedeţinere de permis,refuz de legitimare (in care persoana respectiva a devenit recalcitrantă și violentă motiv pentru care s-a recurs la imobilizarea acesteia și condusă la Postul de Poliţie Hangu pentru identificare).

Au mai fost aplicate sancţiuni și pentru reţinere de specii de pește sub dimensiunile legale.

Totodata s-a intocmit si un dosar penal la o persoana care a fost prinsa in timp ce era la braconaj piscicol cu plase monofilament.

Pe aceasta cale ANCBP NEAMŢ multumeste pentru sprijin Postului de Jandarmerie Montană Bicaz pentru profesionalism dar și pentru implicare si seriozitate Avps-ului Lupul Cenușiu și Postului de Poliţie Hangu.

Acţiunile vor continua și in perioada următoare.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Vasile Prună spune

    Bravo baieti..

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate