Contrabandă cu tutun

0

Poliţistii Biroului de Investigare a Fraudelor Roman l-au depistat, în ziua de 5 august, în jurul orei 14.00, în Piaţa Centrală din Roman, pe B. Valentin, de 34 de ani, din comuna Stăniţa, Neamţ, care avea asupra sa, în două sacose, 170 de pachete de ţigări, pentru care nu a putut prezenta documente de provenienţă. Cele 170 de pachete de ţigări, în valoare de 600 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării.
Tot ieri, în jurul orei 13.00, poliţistii Postului de Poliţie Bârgăuani care efectuau serviciul de supraveghere si control a traficului rutier au oprit pentru control un autoturism la volanul căruia se afla V. Adriana, de 27 de ani, din Piatra Neamţ. Pe bancheta din spate a autoturismului a fost găsită cantitatea de 100 de pachete de ţigări, de provenienţă Republica Moldova, pentru care tânăra nu deţinea documente de provenienţă. S-a luat măsura ridicării celor 100 de pachete de ţigări, în vederea confiscării.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate