Continuă seria târgurilor de adopții la Curtea Domnească. Pe 6 noiembrie, vino și adoptă un prieten

0

Avand in vedere conditiile meteo, Targul de adoptii de caini fara stapan, programat pentru astazi, 06.11.2022, se anuleaza!

Vă invităm duminică, 6 Noiembrie 2022, între orele 10:00-14:00, pe platoul de la Curtea Domnească, unde Salubritas S.A organizează o nouă ediție a Târgului de adopții de câini fără stăpân din adăpostul public Piatra-Neamț.

Toți cățeii sunt microcipați, sterilizați, vaccinați și deparazitați și au nevoie de o familie. Adopția este gratuită.

Veți putea interacționa cu blănoșii pe platoul de la Curtea Domnească și, de asemenea, puteți afla informații despre adăpostul din Piatra-Neamț, despre procedura de adopție și alte lucruri utile pentru posesorii de animale sau pentru cei care intenționează să adopte.

Vino și tu pe 6 Noiembrie la Curtea Domnească și „Adoptă un prieten”!

Partenerii evenimentului sunt Primăria Piatra-Neamț și Biroul pentru Protectia Animalelor I.P.J Neamt.

___

Salubritas S.A administrează adăpostul de câini al Municipiului Piatra-Neamț, situat în Piatra-Neamț, pe str. Gheorghe Doja, nr. 58 , autorizat sanitar veterinar. Programul de vizitare la adăpost este: Luni-Vineri 10-18; Sâmbăta, duminica și în sărbători legale 8-12.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate