Continuă lucrările de infrastructură în cartierele Potocina și Gara Veche

1

Primarul Dragoș Chitic a verificat astăzi stadiul lucrărilor de realizare a canalizărilor pluviale și de asfaltare în cartierele Potocina și Gara Veche. Lucrările începute în cartierul Potocina în luna iunie au ca termen de finalizare sfârșitul toamnei, fiind vorba de apoximativ 5 Km de asfalt și canalizare pluvială. În cartierul Gara Veche se lucrează la amenajarea trotuarului; amplasarea bordurilor este finalizată, urmând ca lucrările de amenajare să se încheie în luna septembrie.

În paralel, pe Bulevardul 9 Mai se execută reparații curente – decopertări ale porțiunilor afectate și turnare de asfalt.

Asfaltarea străzilor din Piatra-Neamț reprezintă o prioritate pentru mine și de aceea urmăresc cu atenție modul în care este respectat programul de asfaltare propus pentru anul în curs. După semnarea acordului de rambursare a datoriei către AlphaBank vom avea o situație clară a resurselor financiare disponibile pentru asfaltări până la sfârșitul acestui an. Îmi doresc foarte mult să menținem ritmul de 6 km de străzi asfaltate în fiecare an, ceea ce va duce la atingerea obiectivelor – vizăm ca toate străzile din Piatra-Neamț să fie asfaltate până în 2020.” a declarat primarul Dragoș Chitic.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. condac stefan spune

    cum putem afla daca str. transilvaniei este prinsa in programul de asfaltare??

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate