„Consumăm Produse Românești”, un proiect marca Daniel Harpa, prin Consiliul Județean. 2000 de gospodari nemțeni vor primi solarii

0

După trei mandate de primar la Târgu-Neamț, Daniel Vasilică Harpa este candidatul PSD Neamț la funcția de președinte al Consiliului Județean Neamț. Având în vedere că suntem în plină campanie electorală, Daniel Harpa a demarat prezentarea celor mai importante idei din programul său electoral.

Sub deviza „Consumăm Produse Românești”, Daniel Harpa propune un proiect menit să aducă legume nemodificate genetic pe mesele fiecărui nemțean. Prin acest program pe care Daniel Harpa dorește să îl implementeze la nivel de județ se vor putea observa numeroase beneficii, începând de la creșterea economiei locale prin crearea de noi locuri de muncă, până la practici agricole durabile, piețe de desfacere, un mediu mai protejat și o alimentație mai sănătoasă pentru consumatorii nemțeni.

„2000 de gospodari din toate colțurile județului nostru vor primi solarii. Aceasta înseamnă 300.000 de metri pătrați cu legume sănătoase. Din producție, 7% va merge către centrele de copii și seniori din subordinea CJ, iar restul va fi valorizat de către producătorii locali.

Vom investi în infrastructură pentru a ne asigura că aceste produse ajung rapid și direct de la producători pe tarabele piețelor locale și apoi pe mesele tuturor nemțenilor.

Sunt Daniel Vasilică Harpa, OM pentru NEAMȚ! Un OM pentru o agricultură sănătoasă în județul nostru!”, a declarat candidatul PSD la funcția de președinte al CJ Neamț.

Comandat de PSD Organizația Județeană Neamț, Executat de SC Ghici Computers SRL, Cod MF 21240002

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate