Consultare publică pentru realizarea Strategiei de Dezvoltare Locală Integrată a Municipiului 2014-2020

0

Perioada programatică 2014-2020 impune elaborarea de noi Strategii de Dezvoltare Locală Durabilă, care să aibă în vedere schimbările generate de statulul României ca ţară membră a Uniunii Europene, precum şi de efectele crizei economice mondiale asupra situaţiei europene, naţionale, regionale, judeţene şi locale.

Primăria Piatra-Neamţ doreşte realizarea Strategiei de Dezvoltare Locală Integrată a Municipiului pentru perioada 2014 – 2020 şi este important ca metodologia de elaborare a strategiei să respecte principiile dialogului, comunicării şi consultării. Analiza situaţiei actuale a municipiului Piatra-Neamt trebuie să fie cât mai realistă, motiv pentru care solicităm sprijinul cetăţenilor pentru colectarea informaţiilor.

Consultarea publică va avea loc în perioada 2-30 iunie 2014 pe un eşantion de 2000 de persoane.

Prin urmare, pe site-ul Primăriei municipiului Piatra-Neamţ există un chestionar prin care se doreşte consultarea cetăţenilor cu privire la necesităţile reale ale municipiului şi direcţiile de acţiune viitoare pentru îmbunătăţirea nivelului de trai. Documentul este în format Word şi poate fi descărcat accesând: http://www.primariapn.ro.

După completarea acestuia, cetăţenii îl pot trimite pe adresele de e-mail: consultarepublica@primariapn.roinfopn@primariapn.ro sau îl pot depune în urna special amenajată la sediul Primăriei Municipiului Piatra-Neamţ, Biroul Relaţii cu Publicul (camera 20).

Cetăţenii care coresc sa completeze chestionare cu privire la nevoile de dezvoltare a municipiului Piatra-Neamţ o pot face şi la sediul Camerei de Comerţ şi Industrie Neamţ.

Documentul va ajuta Primăria Piatra-Neamţ să dezvolte o strategie corectă, ce va ţine cont, in primul rând, de părerea şi nevoile cetăţenilor municipiului Piatra Neamţ. Draft-ul Strategiei de Dezvoltare Locală va fi supus dezbaterii publice, iar mai apoi va fi supus spre aprobare Consiliului Local Piatra-Neamţ.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate