Constantin Roșu, candidatul PSD la funcția de primar al comunei Bozieni. Harpa: „E determinat să pună umărul la dezvoltarea și modernizarea localității”

0

Constantin Roșu este candidatul PSD la funcția de primar al comunei Bozieni.

Având susținerea lui Daniel Harpa, președintele PSD Neamț și candidat la funcția de președinte al CJ Neamț, precum și a colegilor social-democrați, Constantin Roșu vrea să se implice în dezvoltarea comunității sale.

La limita județului nostru cu Vaslui, în comuna Bozieni, trăiesc oameni gospodari care și-ar dori să vadă mai multe investiții și să simtă că traiul de zi cu zi le este din ce în ce mai bun.
Printre ei, și Constantin Roșu, administrator al unei firme locale, împreună cu soția sa, asistent medical. E determinat să pună umărul la dezvoltarea și modernizarea localității și va candida pentru funcția de primar, sprijinit de ceilalți social-democrați.
Mult succes, Costică! Dacă tu ai promis că îți pui întreaga putere și pricepere la dispoziția cetățenilor, eu te asigur că vei avea în mine un partener de nădejde și atunci când voi deveni președintele Consiliului Județean Neamț!
Pentru că munca în echipă (primar PSD- președinte PSD) poate aduce rezultatele dorite pentru oamenii locului!

a declarat Daniel Vasilică Harpa,
președintele PSD Neamț și primarul orașului Târgu-Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate