Conspiraționiști? Nu! Sunt chiar șefii pandemiei din SUA! (VIDEO halucinant)

2

Fragmente din cele mai recente declarații ale șefilor pandemiei din SUA au fost difuzate de jurnalistul Răzvan Dumitrescu în emisiunea sa, Subiectiv, dar și pe pagina sa de socializare.

Afirmațiile halucinante aparțin Dr. Fauci și lui Rochelle Walenski de la CDC, organismul responsabil cu controlul bolilor în SUA și au fost făcute la sfârșitul lunii decembrie 2021.

Pe lângă foarte mulți de „nu știm”, abia acum se recunoaște, oficial, că ținutul oamenilor prin spitale, asimptomatici, cu LUNILE, la începutul pandemiei era din cauză că testele PCR pot fi pozitive chiar și până la 12 săptămâni (3 luni) în cazul persoanelor infectate, chiar dacă acestea s-au vindecat între timp și NU mai transmit boala. Vindecarea nu poate fi certificată nici de testul PCR, nici de testul antigen, ci s-a concluzionat că dacă ești asimptomatic poți merge liber printre oameni, dacă porți mască, iar perioada critică de transmisibilitate este doar în primele 5 zile ale bolii.

Am prezentat cazul unui nemțean ținut aproape 2 luni în spital, la Iași, la începutul pandemiei, din cauza rezultatelor pozitive repetate ale testelor PCR (aproape 20 de teste), deși el se simțea bine și nu avea viața pusă în pericol. Interviul poate fi urmărit aici – click. Experiența acestor pacienți asimptomatici, ținuți cu forța în izolare în spitale din alt județ (pentru că dacă nu se conformau li se făcea dosar penal și riscau adevărata pușcărie), departe de familie timp de săptămâni întregi nu poate fi numită decât profund traumatizantă și inumană.

De asemenea, nu există nicio diferență între vaccinați și nevaccinați în caz de infectare, deoarece pacienții sunt tratați la fel, cu același nivel de risc, iar relevanța testării ca să ieși din izolare este, practic, inexistentă. Mai mult, valul Omicron, spune Dr. Fauci, este format în mare parte din asimptomatici.

Prezentăm mai jos scriptic și video, declarațiile dr. Anthony Fauci și ale lui Rochelle Walenski din SUA, iar dumneavoastră puteți trage singuri concluziile:

Rochelle Walenski, șefa CDC: „Știm cert că rămâi pozitiv cu testele PCR mult timp (după infecție). La întrebarea de ce nu recomandăm un test antigen… Știm că testele PCR nu sunt adecvate, pentru că pot fi fals pozitive chiar și 12 săptămâni, adică 3 luni (după infecție). Nu știm cum se comportă testele antigen privind prezicerea transmiterii către finalul infectării. Știm că sunt bune doar în primele zile ale infecției, dar FDA nu a analizat dacă poți transmite la finalul infecției chiar fiind pozitiv. Nu recomandăm teste antigen.

Am redus perioada de izolare la 5 zile, urmate de 5 zile cu mască. N-am cerut test PCR, pentru că testele pot fi fals pozitive până la 12 săptămâni.

AM ȚINE OAMENII ÎN IZOLARE O PERIOADĂ FOARTE LUNGĂ DACĂ NE-AM BAZA PE PCR.

(..)Mulți întreabă de ce n-am cerut un test la finalul perioadei de 5 zile pentru cei infectați. Știm că testele PCR nu sunt de ajutor pentru că poți fi detectat pozitiv chiar și după 3 luni de la infectare, mult timp după ce nu mai poți transmite infecția. Nu știm dacă testele antigen arată vreo transmisibilitate la finalul infecției.

(…)Ținând cont că vom avea atât de multe cazuri multe asimptomatice sau cu simptome ușoare, oamenii se vor simți bine ca să meargă la serviciu, nu vor accepta să stea acasă ȘI NU VOR STA. DE ASTA AM REDUS PERIOADA DE IZOLARE LA 5 ZILE.”

Anthony Fauci, șef NIAID: „Mulți oameni sunt asimptomatici cu varianta omicron. Societatea este dată peste cap din cauza celor care NU SUNT LĂSAȚI SĂ MUNCEASCĂ PENTRU CĂ SUNT INFECTAȚI. A fost luată decizia ca cei asimptomatici să stea în izolare 5 zile și dacă tot nu au simptome se pot întoarce la activitatea lor dacă poartă mască. CDC a spus că după cele 5 zile NU TREBUIE SĂ FACI TEST ANTIGEN. Motivul este că dacă te uiți la riscul de a transmite infecția de la o persoană infectată, RISCUL EXISTĂ ÎN CELE 5 ZILE. Riscul este foarte, foarte mic de a transmite când ajungi în zilele 6,7,8,9,10. Și testele antigen nu pot prezice dacă transmiți după 5 zile. De asta CDC a spus că  nu trebuie să faci un test PENTRU CĂ RISCUL ESTE FOARTE MIC.

Dacă ești infectat, ești infectat. FIE CĂ EȘTI VACCINAT SAU NEVACCINAT, EȘTI INFECTAT.

Îi tratează pe cei vaccinați CU 2 DOZE LA FEL CA PE CEI CARE NU SUNT VACCINAȚI DELOC.

PCR NU ARATĂ CĂ VIRUSUL E VIU ȘI SE ÎNMULȚEȘTE. Găsește doar rămășițe de virus, acid nucleic. Adică am avut infecția și am eliminat virusul care nu se mai poate înmulți, dar tot pot fi detectat pozitiv de PCR mult timp după ce m-am vindecat și nu mai pot transmite. Chiar dacă te depistează pozitiv și la câteva săptămâni după infecție, nu-ți dă niciu indiciu dacă ești contagios sau nu.

SINGURA CALE PRIN CARE POȚI SPUNE CĂ EȘTI TRANSMISIBIL E SĂ ARĂȚI CĂ AI VIRUS VIU CARE SE ÎNMULȚEȘTE, iar testele PCR NU-ȚI ARATĂ ASTA. Îți arată doar prezența sau absența virusului și VIRUSUL AR PUTEA FI MORT și nu se mai poate transmite.”

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. Paul spune

    Si care e conspiratia aici? 🙂 Se stia ca iti poate ramane in corp material genetic viral dupa ce te-ai videcat de infectie, care apoi sa dea un test PCR pozitiv. Din tot talmes-balmesul asta, trag concluzia ca este bine sa te vaccinezi ca sa nu faci o forma grava a bolii, pentru oricum poti lua virusul de oriunde (fie de la un nevaccinat, fie de la un vaccinat). Incoerenta autoritatilor in aplica niste masuri este alta discutie….

    1. Victor spune

      Nu e nici o conspiratie. Dar un titlu bombastic da bine, mai ales pt antivaccinisti. In rest, total de acord

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate