Consolidare drum județean DJ 155 F – Comuna Ceahlău

2
Foto arhivă

În următorul an, drumul județean DJ 155 F, mai exact cel care leagă orașul Bicaz de Durău, prin Izvorul Muntelui, va fi supus consolidării. Această inițiativă vine ca urmare a contractului semnat de Ionel Arsene, contract care prevede reabilitarea si consolidarea a 44 de drumuri județene și poduri.

Suma alocată acestor lucrări este estimată la 39,785,772.34 lei, fără TVA.

 

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. TIBI spune

    La ANUL. ,sa vedem Numai că Normal și TEHNIC Lucrând și fără a fi HATTER , Nu spunem că este Rău că se face Lucrează , Realizează ceva in Jud asta . DAR Obiectiv. analizând ,cel de pe P Vodă e a 2 a oară ori 3 a când se lucrează la El ! OK trebuie deoarece preia TOT traficul dinspre P Largului. BICAZ și Retur , La fel ajută pe cei care vin din partea IS ,SV , BT dar Ptr cei din Sud , BC ,VN ,GL e cu Ocolire și Nervi la Semafoare ,Palete pe care le Sucesc Unii , Ori Daca se lucra la 155 F ii ușura și pe cei menționați . Plus că Acel Drum , fara să se Supere Nimeni , 45 %din Starea in care e ASTĂZI se Datorează și CJ ! Au hotărât Ei acum niste ani , înainte de a fi Prezident Dl Pruteanu sa l Închidă , Ptr A Nu Speria , Deranja : Ursul ,Capra , Lupul , Veveriță și Codobaturi ce viețuiesc , sălășluiesc ocazional prin pădurea din Masiv , Care au declarat unii SAVANȚI. atunci că este ,face parte din. Raza , Perimetrul PNC , care PNC e subordonat CJ ului .Așadar Ei Nu fac un ,,Favor ,, cuiva ci Repara , Îndreaptă ce sa Deteriorat in Perioada cat a fost Închis . IARNA. fiind o Problema, Drumul se Curata Natural , trecea unul ,altul formând urme , Acum Daca investesc in El ,poate discuta și cu ce i de la TCE 3 Brăduți Ptr a da o lamă cu RAtaclu care curăță pârtia . Pentru a Nu se Degrada iar .

  2. Mara spune

    Când încep lucrările?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate