Consiliul pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est

1

consiliuAstăzi, 5 decembrie a.c., prefectul judeţului Neamţ, George Lazăr, a participat la şedinţa Consiliului pentru Dezvoltare Regională Nord-Est ce a avut loc la Piatra Neamţ.
La eveniment au participat Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, preşedinţii consiliilor judeţene şi reprezentanţi ai primăriilor şi consiliilor locale din regiune .
În cadrul şedinţei s-au prezentat informări cu privire la: evoluţia implementării POR şi POSCCE în regiunea Nord-Est; activitatea Centrului Regional de Studii Nord-Est; stadiul activităţilor de planificare şi programare pentru perioada 2014-2020.
„Această întâlnire a fost una deosebit de benefică pentru factorii de decizie din Regiunea Nord-Est. Este important ca perioada 2014-2020 să ne găsească pregătiţi, să prioritizăm implementarea proiectelor în concordanţă cu direcţiile propuse de Uniunea Europeană, astfel încât fondurile europene să fie folosite corect, eficient şi în concordanţă cu nevoile cetăţenilor. Planul de Dezvoltare Regională Nord-Est 2014-2020 este unul adaptat specificului şi necesităţilor regiunii, astfel proiectele strategice se vor concentra pe domenii ce vizează modernizarea infrastructurii urbane, a infrastructurii aferente serviciilor de sănătate, crearea infrastructurii de afaceri şi nu în ultimul rând reabilitarea şi modernizarea reţelei de drumuri judeţene”, a declarat prefectul George Lazăr.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. feraru marcel spune

    O fi costat ceva banet „sedinta”lu’ peste. Da’ trebuiau si somitatile astea sa mai stea de vorba.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate