Cel mai șturlubatic consilier local din Neamț este din Orașul Roznov

0

consiliul-local-roznov

În tradiția ziarpiatraneamt.ro de a merge neinvitați pe la ședințe de Consilii Locale, pe data de 28.08.2014 am mers la ședința de Consiliu Local Roznov pe care o și puteți urmări în variantă completă în materialul video de mai jos.
Pe lângă problemele iminente pe care le are o comunitate și pe lângă supărările care apar inevitabil în consiliile locale, s-a făcut remarcat negativ un domn consilier, Vasile Bursuc Vasile-Bursuc-roznovde la Partidul Ecologist Român care a ținut o predică despre cum să NU fii ecologist. Poate dacă era de la orice alt partid am fi trecut cu vederea spusele consilierului, dar așa, ditai mai ecologistul să explice cu gurița lui în plenul consiliului local cum el nu se va racorda la instalația de canalizare că are fosă în dosul casei de 40 de ani, e cel puțin un discurs nefericit, ca să nu-i spunem de-a dreptul stupid.
Toată omenirea vorbește de ecologie, U.E. ne cere cuplarea la canalizare a 90% din populație până în 2018, în Neamț se derulează un proiect de peste 100 milioane de euro pentru indeplinirea acestui deziderat și cu toate astea chiar un ales local ecologist dă cel mai prost exemplu posibil explicând cum el va rămâne la fosa lui din moși-strămoși. Pe semne că alesul ecologist de la Roznov are o fosă septică avizată corespunzător de cei de la mediu, cu un proiect de execuție sau care măcar respectă Standardul European SREN 12566…căci altfel înseamnă că fosa septică cu care se laudă consilierul nu prea e legală și ar trebui amendat de cei de la mediu în condițiile în care are acces la canalizare dar el folosește o fosă septică neavizată…nu ?
Desigur că problemele la Roznov sunt multe și serioase iar cei care le aduc în discuție nu sunt priviți prea bine, dar vom reveni.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate