Consiliul Local Piatra Neamt poate prezice viitorul

10

La sedinta ordinara a Consiliului Local al Municipiului Piatra Neamt din 28.01.2010 vedem consemnate mai multe  proiecte ale ordinii de zi, printre care la nr 42: HOTĂRÂRE privind transmiterea în folosinţă gratuită pe durata existenţei construcţiei, a unei suprafeţe de teren situat în str. Valea Albă nr. 35, către Fundaţia „Copiii noştri”.
Am vrut sa luam legatura cu Fundatia respectiva si pe site-ul Ministerului de Finante spune ca FUNDATIA COPIII NOSTRI PIATRA cu autorizatia 1568/279/15.03.2010 a fost inregistrata in data de 05 .05. 2010

– Cum a propus primaria sa aloce teren pentru  o fundatie cu cateva luni inainte ca aceasta fundatie sa se infiinteze legal? Cineva din cadrul primariei a avut o premonitie si a prevazut ca in viitor va apare o Fundatie deosebita si s-a gandit sa aloce o bucata de teren din timp ca cine stie….vin vremuri grele…Primaria Piatra Neamt
– Cineva ar fi trebuit sa verifice actele ONG-ului, inainte de a se propune alocarea de teren, de ce nu a facut-o? Probabil ar fi verificat, dar nu avea ce.
– Cum poate cineva sa obtina teren asa de usor si a cui este fundatia? Nu va putem raspunde pentru ca ziarul nostru nu face politica.
Pentru a expune si parerea partilor, va informam ca propunerea de alocare de pamant din Ianuarie a fost abrogata  si a fost reformulata imediat ce fundatia a fost infiintata si s-a alocat alt teren in alta locatie. Astfel, Fundatia a primit conform HCL nr. 37 din data de 26.03.2010 terenul în suprafaţă de aproximativ 550 mp, situat în str. Nufărului, nr. 10 – 13. Va dati seama ce noroc pe capul fundatiei sa primeasca teren in oras la 11 zile de la nastere , cine nu ar vrea asa o cumetrie ?
Trecand peste „smecherie”, apreciem totusi ideea in care a fost dat acest teren si vom urmari realizarea obiectivelor in timp. La fel, vom urmari tot ce se face pentru batrani si copii din banii nemtenilor si daca cumva, in numele ajutorului dat copiilor sau batranilor, se vor face smecherii… Dumnezeu sa-i ajute pe cei implicati, ca nu o sa se se poata spala cu toata apa din Bistrita.
Deviind de la acest subiect, folosim aceasta ocazie sa amintim a suta oara ca nu ne intereseaza „smecheriile” care se fac si nu afecteaza in special batranii si copiii. Consideram ca aceste categorii nu se pot apara singure si ca folosirea lor nu este „smecherie”, ci lipsa de umanitate. Nu ne propunem noi sa oprim „smecheriile” din Piatra Neamt pentru ca sunt institutii platite sa faca treaba aceasta, dar ne propunem sa „sarim la gatul ” celor care se folosesc de oameni care nu se pot apara singuri. Iar ceilalti oameni mintiti , escrocati si jacmaniti dar care se pot apara dar nu o fac si tac suportand orice nu le vom plange niciodata de mila , isi merita soarta.

MORALA : Daca se gasesc resurse pentru o fundatie nou nascuta, sugeram autoritatilor   sa dea clic aici si sa citeasca putin articolul cu acesti amarati si sa vada poate pot face ceva si pentru ei …. saracii oameni locuiesc acolo ca niste animale haituite.

R.I.


PROCES-VERBAL
Încheiat astăzi 26.03.2010 în sedinŃa ordinară
a Consiliului Local al Municipiului Piatra NeamŃ

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
10 Comentarii
 1. cetatean spune

  corect,

 2. admin spune

  Dupa cum ati observat nu suntem fanii Primariei dar trebuie sa fim corecti si va spunem ca informatia de mai sus este eronata . Am verificat si aceste aparate au fost achizitionate si montate in oras si ele exista putand fi vazute in holul Hotelului Ceahlau si in celelalte puncte unde s-a propus plasarea lor.
  La acest capitol felicitari Primariei .

 3. cetatean spune

  Pe data de 24.01.2008 – a fost dat UN TUN de 30.000 de EURO -in colaborare cu AMBULANTA NEAMT cu scopul ca in orasul nostru ” PERLA MAFIEI” – sa fie instalate 10 aparate de resuscitare…Cine stie unde sunt acele aparate ??
  Se pot face verificari la H.C.L. din data de 24.01.2008

 4. consu spune

  Si voi credeti ca peste 1-2 ani acolo va fi casa de copii orfani ????
  HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA

 5. consu spune

  Foaerte tare frate .
  Ia sa ma duc sa cer un teren de casa in oras ca la banii cu care il vand cresc 10 copii .
  Stiu exact a cui este fundatia in discutie si nu vad nici o compatibilitate intre persoana si cum ea bani si pamanturi de la primarie.
  Dar consilieri care zic ca sunt in opozitie de ce stau ca gainile si nu dau nimic in presa si aflam foarte putin de ce se intampla , pentru ca fiecare a primit ce i se cuvenea si sunt cumparati toti . nu am vazut niciunu sa se planga

 6. sasha spune

  fundatia respectiva este „patronata” de deputatul mihaela stoica (poreclita XXXXX ( cenzurat admin ) , pentru cine nu stie, om de casa de-al unui partid politic. dansa si-a dat seama acu ca are un suflet mare si tre sa faca ceva pentru copiii orfani din oras, iar daca tot exista atata marinimie sa-si mai faca oleaca de publicitate si sa-si ingrase si conturile cu niste maruntisuri.

 7. cetatean spune

  In H.C.L. nr.295/23.07.2010 art.1- aceasta fundatie a beneficiat si de suma 565.098.000 mil lei vechi , iar prin H.C.L. de maine se va mai aloca o suma…

 8. cetatean spune

  Ce masura s-a luat impotriva Sefului Polititi Locale care m-a SECHESTRAT -CONSTRINS ??
  Un artocol aparut pe ziare.com

  http://www.ziare.com/marko-bela/udmr/udmr-pasibila-de-puscarie-1054347

  Daca un ziarist, sau un om amarat, „fara sustinere”, ar incerca sa „conditioneze” o informatie, un fapt, un serviciu cuiva, ar fi imediat saltat de organele de ordine, „sesizate din oficiu” si inchis pentru 29 de zile, timp in care casa ii e data cu fundul in sus, calculatorul stors de ultimele resurse, telefoanele ascultate la zi, in devans si in avans cu stenograme si ale convorbirilor ce se vor face peste un an.

  Conform Codului Penal, Art. 211 (1) „Constrangerea unei persoane, prin violenta sau amenintare, sa dea, sa faca, sa nu faca sau sa sufere ceva, daca fapta este comisa spre a dobandi un folos injust, pentru sine sau pentru altul, se pedepseste cu inchisoare stricta de la un an la 5 ani”.

  Tot in acel document se precizeaza ca „sa faca ceva inseamna ca victima este constransa la a presta o activitate (de exemplu, a semna un act, a evacua o incapere sau imobil, a face o declaratie, a retrage o plangere etc.)”.

 9. cetatean spune

  Nu mai stiu cum sa fure banul public…
  Pe listele primariei apar 220 de asistenti personali pentru persoane cu grad de handicap GRAV – care sunt VICTEMELE -MAFIEI LOCALE…si lor din 600 lei le-a fost oprit 25%…
  De unde atita mila din partea autoritatilor…mai multe detalii cu privire la JAFURILE carora suntem victime , ma puteti contacta la adresa de e-mail..sunt multe de spus la acest subiect..

 10. ciripel spune

  Asta ar fi culmea naivitatii! Sa crezi ca primaria o sa ajute pe cineva in orasul asta! Niciodata!! Sa mai ia niste banuti de la oameni, asta da, sa mai faca ei niste smecherii, afaceri murdare pe spatele si obrazul pietrenilor, da, cu siguranta! Dar sa ajute?! Nu!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate