Consiliul Local Bicaz vrea Biserica Catolica

1

     Intr-o maniera pozitiva surprinzatoare, discursul consilierilor locali din Bicaz si al domnului primar in legatura cu subiectul Bisericii Catolice a cunoscut o imbunatatire esentiala, cel putin din punct de vedere al comunicarii.
La sedinta de CL Bicaz ce a avut loc ieri, domnul primar a tinut sa lamureasca pozitia domniei sale si a consilierilor locali. Intr-o atitudine salutara de transparenta si dorinta de comunicare, a explicat punctul dumnealui de vedere si mai mult de atat, a rugat si consilierii locali sa isi exprime opiniile legate de subiect.
Salutam aceasta noua atitudine de deschidere si transparenta de la nivelul Consiliului Local Bicaz si deoarece noi am citit printre randuri ca domnul primar ar dori ca mesajul lui sa fie cat mai putin viciat de comentariile noastre, ii respectam dorinta si incheiem aici, sperand ca pe viitor comunicarea intre publicatia noastra din Bicaz ( www.ziarbicaz.ro ) si primaria Bicaz sa se pastreze in aceiasi termeni ca la aceasta ultima sedinta, pentru ca o buna colaborare intre noi si CL Bicaz va duce la o mai buna informare a cetatenilor acestui oras.

1 Comentariu
 1. Pascaru Ionel spune

  Din momentul in care au eliberat un certificat de urbanism favorabil nu mai pot da inapoi.
  Mai intai trebuie vazut daca exista avizul comisiei tehnice din cadrul primariei respective pentru acest PUD.
  Daca PUD-ul este avizat pozitiv se supune spre aprobare consiliului local care nu trebuie sa-si dea cu parerea, deoarece nu sunt specialisti. Au totusi dreptul sa voteze pro sau contra; ca doar sunt alesi!
  Daca PUD-ul este avizat negativ de catre aceasta comisie tehnica, se intocmeste o lista cu motivele legale (cuprinse la art. 48 din legea 350/2001) care determina avizul negativ.
  Situatie in care investitorul ori renunta ori reface documentatia astefel incat sa respecte prvederile legale
  Daca nu se poate altfel, exista posibilitatea rezolvarii acestui diferend in instanta. Primaria din Bicaz a mai fost obligata sa respecte legea intr-o speta asemanatoare.
  Asa ca existand precedentul…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate