Consiliul Judeţean Neamţ a finalizat Licitaţia “Mărul”

0

Consiliul Judeţean Neamt a finalizat săptămâna trecută proceduta de licitaţie pentru programul european de distribuire a merelor pentru elevii din clasele 1-8. În conformitate cu normele existente, programul respectiv se va realiza în anul şcolar 2010-2011 (de la 1 noiembrie).

Procedura de achiziţie s-a derulat prin Bursa Română de Mărfuri (Terminalul Piatra Neamţ), pe piaţa de disponibil, în “Ringul de Legume şi Fructe”.

Licitaţia a fost adjudecată de firma nemţeană SC Trust Atudorei SRL Bălţăteşti la preţul de 0,24 lei / bucata (fără TVA).

Conform metodologiei, firma respectiva va furniza fiecărui elev de şcoală primară sau gimnazială câte un măr pe zi. Fondurile sunt alocate de UE, plaţile directe către furnizor vor fi făcute de CJ Neamţ urmând apoi a fi decontate.

În această săptămână urmează a fi semnat contractul dintre CJ Neamţ şi firma furnizoare, fiind vorba de un total de 4.345.636 de fructe.

“Din moment ce s-a finalizat şi această procedură, Consiliul Judeţean Neamţ este gata să implementeze, la timp si eficient, şi această procedură. Vom avea grijă ca furnizorul nemţean să livreze produse de calitatea precizat preşedintele Vasile Pruteanu.

12 septembrie 2010

Cabinet Presedinte

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate