Consiliul Director al A.C.S.Z.R. convoacă Adunarea Generală a membrilor Asociației în data de 17.08.2017

0

În conformitate cu dispozițiile legale și statutare, Consiliul Director al A.C.S.Z.R.  convoacă Adunarea Generală a membrilor Asociației pentru data de 17.08.2017, ora 10.00, care se va ține la Hotel Mariko Inn din localitatea Roman, Jud. Neamț. Dacă prezența membrilor va fi insuficientă pentru ca adunarea să fie statutară, aceasta se va amâna pentru data de 18.08.2017, ora 10, aceeași locație.

Pe Ordinea de zi a ședinței Adunării Generale a membrilor A.C.S.Z.R. sunt înscrise spre dezbatere și supunere la vot următoarele subiecte:

  1. Alegerea Presedintelui A.C.S.Z.R.
  2. Alegerea membrilor Consiliului Director
  3. Alegerea Comisiei de cenzori
  4. Diverse.

În cazul imposibilității de prezentare la Adunarea Generală, membrii A.C.S.Z.R.  au posibilitatea de a delega o altă persoană pentru a-i reprezenta la sedință, urmând  ca delegația/împuternicirea semnată și ștampilată să fie trimisă  prin e-mail la adresa  acsz_roman@yahoo.com.

Până la data de 16.08.2017 se pot depune cererile de candidatură pentru functia de presedinte la sediul asociatiei din localitatea Roman sau prin e-mail la adresa acsz_roman@yahoo.com.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate