Consilierul local Florentina Moise a cerut expertize și fonduri pentru podurile și punțile pietonale din Piatra-Neamț

0

Consilierul local Florentina Moise a luat cuvântul în ultima ședință de Consiliu Local Piatra-Neamț și a atras atenția cu privire la degradarea podurilor și punților pietonale din municipiu.

Vreau să aduc în atenția consilierilor locali că podul de peste pârâul Cuiejdi s-a prăbușit parțial în urma degradărilor suferite din cauza inundațiilor și uzurii. În general, podurile de peste pârâul Cuiejdi au o vechime considerabilă și de aceea vă propun, în urma atenționărilor din partea presei, expertizarea pentru stabilirea măsurilor de consolidare necesare cerințelor de siguranță a cetățenilor și traficului greu. Vă cer alocarea de urgență a unor fonduri pentru expertize pentru toate documentațiile tehnice, urmând ca în perioada următoare să se realizeze lucrările de reabilitare și consolidare necesare. Vă rog să aveți în vedere în perioada următoare aceste aspecte.”, a transmis Florentina Moise în Consiliul Local.

Acest demers vine după ce, de peste un an de zile, publicația ziarpiatraneamt.ro a prezentat starea gravă de degradare în care se află podurile pietonale din Piatra-Neamț, în special cele de pe albia Cuiejdiului.

Recent, am solicitat Instituției Prefectului să prezinte rezultatele verificărilor în teren, deoarece vorbim despre măsuri pentru siguranța cetățenilor, a vieților și bunurilor acestora.

Starea podurilor și punților din Piatra-Neamț poate fi citită în articolul de mai jos.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate