Consilierul județean Corneliu Agăleanu spune „DA echipei ARSENE – CUC pentru Neamț și Piatra-Neamț”

1

O nouă surpriză pe scena politică din Neamț. Consilierul județean Corneliu Agăleanu părăsește tabăra PNL și se alătură echipei PSD pentru a-i susține pe Ionel Arsene la Consiliul Județean și pe Răzvan Cuc la Primăria Piatra-Neamț.

Iată mesajul său:

Cu toată sinceritatea de care știți că am dat dovadă întotdeauna, astăzi vreau să fac o mărturisire tuturor prietenilor și celor care mă urmăresc pe Facebook.

Ca om politic, nu m-au convins doctrinele sau culorile partidelor politice. Vârsta frumoasă pe care o am nu m-a îmbogățit doar cu fire albe de păr, ci și cu înțelepciunea de a mă încrede în faptele oamenilor și nu în vorbele lor.

Îmi cunosc foarte bine colegii liberali și îi pot înțelege în demersul lor de a-l susține pe Mugurel Cozmanciuc, dar eu am ales să susțin ce cred din toată inima că e cel mai bine pentru nemțeni.

Cu mâna pe biblie, am jurat credință în apărarea intereselor oamenilor urbei mele și știu că Ionel Arsene este cea mai bună alegere pentru a conduce Consiliul Județean. Ce a realizat în 4 ani, alții nu au fost în stare să realizeze în 30 de ani de la revoluție.

Argumentele sunt incontestabile și spun DA echipei ARSENE – CUC pentru Neamț și Piatra Neamț. Avem nevoie de oameni puternici care să ne reprezinte, de oameni cu viziune, cu experiență politică și administrativă. Să avem aceeași echipă și la județ și la municipiu ar însemna ca Piatra Neamț să aibă întreaga susținere pentru a fi din nou Perla Moldovei, așa cum știu că își dorește fiecare dintre voi.

Gânduri bune, dragi prieteni! Vă îmbrățișez!”, a transmis Corneliu Agăleanu.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. mickey999 spune

    Mor de ris!
    Da dovada de responsabilitate si simt civic „Cu toată sinceritatea de care știți că am dat dovadă întotdeauna..”
    🙂 🙂

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate