Consilierul județean Corneliu Agăleanu, mărturie din spital ca pacient pozitiv asimptomatic: „Ceea ce văd mă cutremură”

2

Consilierul județean PNL Neamț, Corneliu Agăleanu, a fost diagnosticat în urmă cu aproximativ 2 săptămâni cu coronavirus și internat la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț, conform protocolului. Acesta declară că este asimptomatic și face o serie de precizări ca urmare a experienței sale în calitate de pacient.

FOTO: FACEBOOK Corneliu Agăleanu

Experimentez la modul propriu, din postura pacientului asimptomatic, ceea ce înseamnă această boală care a paralizat o lume întreagă. Internat la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț, ceea ce văd mă cutremură și mă face să nu înțeleg logica de a ține în spital bolnavii asimptomatici, care nu primesc niciun tratament pe perioada șederii în spital și mai mult de atât ocupă nejustificat locurile celor care au cu adevărat nevoie de ajutor.

Este inacceptabil ca după mai bine de 2 luni de când ne confruntăm cu această pandemie, să fie luate măsuri exclusiv bazate pe frică.

Suntem singurii din această lume care înternăm în spital pacienți infectați asimptmatici, unde au toate șansele să se infecteze și mai rău.

Poate nu sunt în măsură de a da soluții, nefiind medic și nici reprezentant al guvernului, în schimb în calitatea mea de consilier judetean, îmi manifest îngrijorarea pentru toți cei care trăiesc această experiență dramatică și fac un apel pentru a se căuta soluții, așa cum observ că s-au găsit în alte tări.

În Franţa, de exemplu, mai mulţi medici se folosesc de o platfomă online dedicată iniţial pacienţilor bariatrici şi pe care au transformat-o rapid pentru a-i monitoriza de la distanţă pe pacienţii care au forme uşoare, dar şi pe cei gravi, care au fost externaţi.

Cred că și românii merită mai mult. Nu doar statistica e importantă, ci și sănătatea oamenilor. Multă sănătate, tuturor.”, a declarat consilierul județean Corneliu Agăleanu pe pagina sa personală de Facebook.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. Eca spune

    Daca.i asimptomatic de ce este internat? Cum i s.a facut testul? Cine a solicitata testul?

  2. Tudor spune

    Omul spune EL Singur cu Gura , mânuță lui că stă pe Spezele SJU ;pat , hrana..cu 5 firmituri plus sau minus , Fara sa primească vreo.Tabletcuta ceva ; , Parasinus Penta , TAMiFLU , etc .Doar SADE ! Vedem că sa făcut. un Audit intern și urmează.unu Extern Dl. Consilier. Reprezintă. ( Fara a Acuza de ceva ) JUSTIFCAREA. Perfecta. A ceea ce se au făcut și pe ce s au dat Bănuții .Tot dansul spune Foarte Adevărat. că Oamenii aflați în postura. Lui. Pot fi DACA de Dorește și VREA. Vindecați de Acasă . Așa Stai în Spital Oricare și după.un Timp tot ești. Găsit ca fiind POZITIV . CUM asta E un Mister . Și în alte părți ( sa prezentat. cazul Colegiului. Realizator TV Italian , care. și după.. o buna perioada de timp Apărea că Fiind pozitiv ) ORI se MINTE fara Scrupule Ori e vorba de cu totul altceva , De Care ce i din Țările Germanice. s au prins. Și se va Vedea ce va Fi .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate