Consilierii locali scad prețurile la parcări la Paștile Cailor?

2

parkingAu trecut alegerile și toată lumea a uitat, se pare, de prețurile la parcări. Toată lumea, în afară de noi, care am luat apărarea social democraților atunci când au spus că analizează cum stă treaba și vor scădea prețurile la parcări cu mai mult de 30%, cât propuseseră liberalii.
Ei bine, mâine e ședință de Consiliu Local, social democrații nu au propus absolut nimic legat de parcări și nu am auzit nici măcar ceva despre vreo analiză asupra unei posibile scăderi de prețuri cum se spunea înainte de alegeri,  ceea ce ne face să credem că acest proiect de hotărâre va fi introdus  în ședința de dinainte de Paștile Cailor.
Totuși, poate suntem noi prea severi și mâine vor veni cu proiectul în mână la ședința de Consiliu Local. În caz contrar, cu fiecare ocazie le vom aduce aminte de acest proiect. Ar fi corect măcar să vină și să spună ce rezultate au obținut de la analiza pe care ziceau că o vor face pe prețurile de la parcări. Să spună că nu se pot reduce… că se poate doar cu 10% sau cu 40%, dar să spună ceva. Nu?

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Petre spune

    Voi le luati apararea PSD ului in campanie.. i ati ajutat indirect sa creasca mari si acum, de acolo de sus de unde sunt, nu se mai uita jos la voi. Urat din partea lor, dar mai ales din partea voastra

  2. vio spune

    asa este,

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate