”Consilierii locali PSD din Consiliul Local Piatra-Neamț și-au îndeplinit astăzi o datorie față de locuitorii municipiului”

5

Consilierii locali PSD din Consiliul Local Piatra-Neamt și-au indeplinit astazi o datorie fata de locuitorii municipiului.

Prin proiectul de hotărâre inițiat și votat astazi de majoritatea PSD-PMP-ALDE privind aprobarea începerii procedurilor de selecție a membrilor consiliilor de administrație a societăților aparținând Consiliului Local am reușit sa redam pietrenilor controlul asupra societăților subordonate Consiliului Local Piatra-Neamt.

Avem încredere ca prin acest demers vom reuși sa impunem un management performant la aceste societăți astfel încât ele sa-și îndeplinească misiunea pentru care au fost create, respectiv prestarea de servicii publice de calitate pentru locuitorii orașului, la prețuri corecte și sa nu mai fie tratate in continuare ca niște pușculițe aflate la dispoziția primarului.” au declarat PSD-iștii pietreni în urma ședinței de consiliu local de astăzi.

Mai concret, a fost schimbată o hotărâre de Consiliu Local anterioară care desemna membrii din comisia ce stabilește cine vor fi persoanele ce vor face parte din CA-urile firmelor Consiliului Local. Până acum, în această comisie se aflau persoane aflate sub sfera de influență PNL iar prin noua hotărâre de Consiliu Local au fost numite persoane din zona alianței care a câștigat alegerile. Un lucru normal atât din punct de vedere politic cât și din punct de vedere democratic.

Consilierii locali din opoziție au spus că vor contesta proiectul la Instituția Prefectului pe motiv că persoanele propuse ar trebui să fie specialiști în resurse umane. Ce va spune prefectul rămâne de văzut, în cazul în care chiar vor contesta ceva, căci numai prin Consiliul Județean de câte ori au amenințat chiar cu plângeri penale și nu au mai făcut până la urmă nimic. Până atunci, proiectul de hotărâre a trecut și majoritatea stabilită de votul pietrenilor și-a pus reprezentanții în comisia care va stabili cine va face parte din consiliile de administrație ale firmelor subordonate Consiliului Local.

Iosub Robert

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
5 Comentarii
 1. IORDACHE IONEL spune

  Felicitări consilierilor din alianța majoritară !
  Este o hotărâre asumată și în concordanță cu votul cetățenilor !

 2. Elena spune

  Nu mà pricep la politicà,,,cà sunt prea ocupatà cu munca dar eu am un vecin politician”rural”care de 5 ani si-a deschis un teren sportiv fàrà autorizatie de functionare si tot de 5 ani viata noastrà a devenit un infern.orice schimbare politicà….”aceeasi màrie dar cu altà pàlàrie”!

 3. xx spune

  Ar trebui facuta o selectie si in rindul angajatilor societatilor primariei.In timp ce pietreni sunt in somaj sau primesc ajutoare sociale de la primarie,societatile primariei sint intesata cu angajati din localitatile limitrofe(astia au ce aduca la angajare:o gaina,un purcel,un bidon de vin etc.Toti cei veniti din sate nu vin sa munceasca ci vin sa se odihneasca sa fie buni de munca acasa unde au pamint,vite …

 4. sandu spune

  Noroc ca am citit articolul inainte de a comenta,ca era sa imi sara inima din piept!ce mi-am spus:sa vezi ca se reduc tarifele pentru locurile de parcare a masinilor cu 60 la suta,nu doar cu 30,cum voiau amaratii de liberali!dar nu ,nu a fost sa fie!se mai stie ceva de celebrul scandal din decembrie sau a ramas moarta treaba?!?

 5. Vasile spune

  Mare șmecherie, tot mâncători de bani se numesc!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate