Conflict violent izbucnit într-un imobil, continuat în stradă: un participant la trafic a fost și el amenințat și înjurat (NEAMȚ)

0

La data de 10 decembrie a.c., în jurul orei 16:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au fost sesizați, de către o femeie în vârstă de 68 de ani, din Ion Creangă, cu privire la faptul că a fost victima infracțiunii de amenințare.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, la data de 9 decembrie a.c., în jurul orei 19:00, în timp ce femeia în vârstă de 68 de ani, fiica acesteia în vârstă de 41 de ani și concubinul acesteia în vârstă de 45 de ani, s-ar fi aflat într-un imobil din localitatea Ion Creangă, între ultimii doi, pe fondul consumului de alcool și al unei stări de gelozie ar fi izbucnit un conflict spontan.

Urmare a conflictului izbucnit bărbatul de 45 de ani ar fi adresat amenințări cu acte de violență ambelor femei și ar fi exercitat asupra femeii de 41 de ani acte de violență.

Totodată, conflictul ar fi continuat și pe drumul public, bărbatul de 45 de ani adresând injurii și amenințări cu acte de violență atât femeii de 41 de ani, cât și unui participant la trafic care ar fi încercat să aplaneze conflictul, tulburând astfel ordinea și liniștea publică.

A fost întocmit Formularul de Evaluare a Riscului, împotriva bărbatului de 45 de ani fiind emis un ordin de protecție provizoriu, acesta fiind evacuat din imobil.  

La data de 10 decembrie a.c., în urma probatoriului administrat, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie, tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare.

Sursa: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate