Conflict spontan sângeros în Neamț

0

Un bărbat, de 32 de ani, din Timișești, a fost reținut pentru 24 de ore, pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

La data de 22 august, polițiștii din cadrul Secției de Poliție rurală Urecheni au fost sesizați despre faptul că un tânăr, de 23 de ani, din Timișești, a fost înjunghiat, în timp ce se afla în interiorul unui magazin alimentar de pe raza localității.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat faptul că, pe fondul consumului de alcool și a unui conflict spontan, un bărbat, de 32 de ani, din Timișești, a înjunghiat un tânăr, de 23 de ani, în repetate rânduri, iar pe un alt tânăr, de 29 de ani, l-a tăiat pe mână.

Cele două persoane au fost conduse la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Potrivit unui comunicat al Serviciului de Ambulanță Județean Neamț, tânărul de 23 de ani a fost diagnosticat cu plăgi toracice multiple înjunghiate prin agresiune, şoc hemoragic. A fost preluat de un echipaj cu asistent medical şi predat la CPU a Spitalului Orăşenesc Tg. Neamţ, iar din CPU a fost preluat de un echipaj TIM în vederea efectuării transferului interclinic la Iaşi.

În urma documentării activității infracționale, bărbatul de 32 de ani, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice, și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, urmând ca acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu Neamț cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Având în vederea constatarea medico-legală, încadrarea faptelor nu a fost modificată.

Sursa: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate