Conferinta de presa P.N.L.

4

Vineri, 11 aprilie, a avut loc o conferinta de presa P.N.L. Piatra-Neamt. La conferinta au participat senatorul nemţean Eugen Ţapu Nazare si Şerban Strătilă, coordonatorul campaniei electorale a P.N.L. Piatra-Neamt pentru alegerile europarlamentare. S-au abordat trei teme principale: reducerea fiscalitatii, reglementarea problemelor din agricultura si problemele din domeniul sanatatii.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
4 Comentarii
 1. Teodor spune

  Comentariul meu nu e pe placul Dvs. Averi contract cu Rifil. Am inteles, scuze

  ADMIN: Nu vad ce treaba are RIFILUL cu PNL-ul esti la pascut rau …Stratila de la RIFIL e altul decat Stratila de la PNL

 2. benjamin spune

  aoleo! stratila mai lipsea la pnl. cu mersul si inteligenta lui de melc va aduce un mare progres in piatra neamt. l-a trimis taticul la incalzire din nou?

 3. feraru marcel spune

  As pierde aprox. 38 de minute daca as urmari conf. de presa liberala. Asa ca am sa-ncerc sa-mi inchipui ca tipii astia s-au apucat iar sa debiteze obisnuitele platitudini politicianiste, cu care ne-mbrobodesc de 25 de ani incoace, la 4 sau 5 ani in functie de tipul de alegeri. As vrea sa vad rezultate palpabile mai intai, o lupta adevarata in beneficiul judetului si orasului nostru, a concetatenilor nostri si apoi am sa-i ascult. M-am saturat sa-i tot aud pe DESTEPTI facand promisiuni. Eu unul nu mai pun botul si deci nici stampila (la)pe vorbe.

 4. Privitor spune

  Ce cauta Statila langa fostul taranist, pdlist …?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate