Conferinta de presa la CJ Neamt – 9 martie 2011

1

Intrebat daca va candida la viitoarele alegeri ale Consiliului Judetean Neamt, actualul presedinte, Vasile Pruteanu, a raspuns afirmativ in cadrul conferintei de presa ce a avut loc miercuri, 9 martie la sediul CJ Neamt. Domnia sa a argumentat decizia de a candida la o noua functie de presedinte prin faptul ca sunt foarte multe proiecte care au fost demarate si care trebuie duse la bun sfarsit.

Tot in cadrul conferintei de presa s-a discutat despre participarea judetului Neamt la Targul International de Turism  ITB de la Berlin. In perioada 9-13 martie are loc cea de-a 48-a editie a Targului International de turism ”Internationale Tourismus Börse” (ITB) de la Berlin. Judetul Neamt va fi reprezentat de pictorul Ciprian Istrate care va realiza impreuna cu un elev al Scolii Populare de Arte lucrari in tehnica al fresco, icoane pe sticla si piese de ceramica in stil Cucuteni. Judetul Neamt va mai fi reprezentat si de mesterii populari Ionela si Costi Lungu din Targu Neamt.

De asemenea, presedintele Vasile Pruteanu a amintit si de proiectul CJ Neamt prin care se doreste ca localitatea Negulesti sa devina un centru balnear la standarde europene. Obiectivele propuse vor fi implementate de un comitet operativ din partea CJ si a partenerilor. Se doreste o stransa colaborare cu oamenii de afaceri din Israel in vederea promovarii investitiilor in judetul Neamt.

A luat cuvantul si omul de afaceri originar din Piatra Neamt, Moshe Shimon, fost ministru in Guvernul de la Tel Aviv. Acesta a asigurat CJ Neamt de intreaga sa sustinere. De altfel, acesta a condus delegatia oamenilor de afaceri din Israel care a poposit in ultimele zile la Piatra Neamt pentru a innoda relatiile economice, sociale si politice intre cele doua zone geografice.

De asemenea, s-a discutat si despre problemele din sistemul de sanatate. La conferinta a participat si directorul CAS Neamt, Valerian Fratila. In continuare, cateva interventii audio-video din cadrul conferintei de presa.

Conferinta de presa la CJ Neamt – 9 martie 2011

Emilian Zaharia

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. […] Shimon  a declarat ca se bucura de faptul ca la numai doua luni de la vizita in Piatra Neamt de la inceputul lunii martie se intrevad o serie de rezultate bune, mai ales ca marti, 17 mai, cu ocazia zilei muncipiului Roman […]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate