Conferință de presă la CAS Neamț

1

Într-un sfârșit, CAS Neamț a făcut o conferință de presă după ce o parte a presei a fost foarte insistentă în a cere organizarea de conferințe de presă la structurile subordonate Prefecturii Neamț.

Aflată la prima conferință de presă, Nadia Elena Harpa, președintele CAS Neamț, s-a descurcat mult mai bine decât mulți alți șefi de instituții cu vechime. A răspuns corect la întrebările jurnaliștilor, iar acolo unde nu a știut răspunsurile nu a făcut pe interesanta, ci a spus că nu știe și că va oferi ulterior răspunsuri la respectivele întrebări. O atitudine de om normal la cap, nu de bugetar care face pe interesantul în orice situație.

Multe lucruri s-au lămurit la această conferință de presă, lucruri pe care le vom prezenta punctual în zilele ce urmează.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Privitor spune

    Pana se vor ivi matrapazlacurile si demonstra manarirea tuturor functiilor publice din neamt – ramane asa cum se spune in prezentul articol.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate