Conferinta de presa Gheorghe Stefan

2

Am aflat  ca domnul Gheorghe Stefan va face in curand o conferinta, probabil in replica la acuzele aduse de domnul Culita Tarata si probabil ne va explica cat de rau este Culita Tarata cel pe care in urma cu cateva luni de zile il lauda de mama focului si il promova ca presedinte pentru Consiliul Judetean.
Va vom prezenta si parerea domnului Gheorghe Stefan, dar pana atunci va prezentam ideea principala a parerii domnului Culita Tarata .

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
 1. slyer spune

  D-l Tarata nu are sa starpeasca dumnealui asemenea LICHELE, cred ca ii era mai bine in privat, dormea linistit cu hobby pentru agricultura (unde chiar se pricepe). Nu a-si spune ca nu se pricepe si in administratie, dar v-a intalni multi RECHINI. Asta este inceputul? Ma intreb cand va ajunge sa faca curat si in institutia „CONSILIUL JUDETEAN NEAMT”, unde sunt o gramada de pensionari, unii chiar cu functii (cred ca spre sfarsitul mandatului)?

 2. marius spune

  Romanu’are o vorba :
  Intar’ta-i drace !
  Vaaai,vaaai,ce-o sa ne mai auda urecile.
  Oare dupa asta or merge la o prifturica,un pahar de vin,de ala care sta pe unghie,o folclorista ceva ??
  Noh,or sa ramana dusmani,toata viata.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate