Conferinta de presa DSVSA

1

harbuz

La finalul întâlnirii a nu stiu ce stabi de la DSVSA s-a organizat o conferinta de presa la care au participat dr. Liviu Harbuz, vicepreşedintele Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice din Camera Deputaţilor şi vicepreşedinte al Colegiului Medicilor Veterinari din România, dr. Vladimir Mănăstireanu, preşedintele Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor şi mai prin sala, dr. Constantin Lipan, director executiv adjunct al DSVSA Neamţ.
Ce au spus domnii puteti urmari in materialul video de mai jos. Ce am inteles noi este faptul ca in continuare vom afla doar pe surse cand apare vreun focar de infectie pe la animalele din vreo ferma de smecher. Adica, in continuare va trebui sa scoatem noi cu clestele informatii de la DSVSA la fel cum am scos si pana acum despre miile de animale contaminate de prin Neamt care au fost sacrificate, ba chiar am avut caz in care  efectivul de animale de la o ferma a fost ras in totalitate.
Explicatiile pentru lipsa comunicarii la nivel local sunt de ordin economic si in dorinta de a nu speria populatia si au dreptate mai marii DSVSA … ce e de speriat cand ai focare de boli prin efectivele de animale din judet ? Nu ?
Sa nu ne panicam.Hai pa!

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. janel iosub spune

    postul de director este in ograda PNL-ului, insa fostul PDL-ist Ulea a ramas pe metereze si raman surprins cum cei de la PSD in frunte cu Manastireanu si Harbuz il lauda si il reevalueaza pe fostul PDL-ist Ulea! La vremuri noi, tot oameni de la noi! Interesant este si faptul ca nici un ziarist nu la intrebat pe Manastireanu de ce Ulea mai este in functie!!! Probabil ca asa cum salmonela descoperita in doua randuri in Neamt era prietenoasa, tot asa si banii stransi cu „truda” de Ulea sunt prietenosi, ba chiar fac minuni!!! Mare pacat ca nimeni nu spune nimic si de dosarele de la DNA si Curtea de apel Bacau in care Ulea si familia sa sunt cap de afis!! Ca reusesc sa scape de justitia oarba si schioapa din Romania prin diferite tertipuri, asta ar fi alta mancare de peste, insa cine a vazut documentele se cruceste cat de mult a avansat coruptia in interiorul DSVSA Neamt si cum toti cei abilitati in luarea unor masuri legale au fost cumparati, pt ca alta explicatie nu exista!!!!VIVA LA OMERTA!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate