Conducerea primariei Piatra Neamt risca sa devina serioasa

4

Ieri a avut loc o conferinta de presa in care domnul primar Gheorghe Stefan si doamna viceprimar Anton Monica au explicat presei si reprezentantilor insotitorilor de persoane cu handicap de ce nu sunt bani si au stabilit impreuna solutii pentru rezolvarea de moment a problemei .
Uimitor a fost modul prietenos , civilizat si coerent prin care conducerea primariei a explicat situatia fara sa faca pe interesantii , fara arogante si fara sa devieze in interese politice . La aceasta conferinta de presa chiar am inteles si eu ceva si e prima oara cand vad o implicare serioasa din partea autoritatilor locale in a explica oamenilor care este situatia.
In linii mari conferinta de presa a fost, din punctul meu de vedere, singura normala de pana acum de la primaria Piatra Neamt . Daca ar invata primaria ca la conferintele de presa se cheama si reprezentantii Antenelor sau ai publicatiei noastre ca sa nu mai trebuiasca sa aflam pe surse, tare civilizat ar mai fi .

Iosub Robert

telegram ziar piatra neamt
Citește și
4 Comentarii
 1. popa gheorghe adrian spune

  @cris99
  Sti cum a zis Jean Constantin in BD la munte si la mare cand spovedea pe Puiu Calinmescu ” SA TE AUDA DUMNEZEU FIULE”!

 2. cris99 spune

  Da, Gigi nu e baiat rau pentru gasca sa. Gigi e un sef de haita.Isi ocroteste haita .Numai ca , si sefii de haita au un sfarsit.iar sfarsitul lui Gigi, care a praduit, furat, mintit, lovit fara scrupule, va fi,trist.

 3. popa gheorghe adrian spune

  Gigi nu e baiat rau, insa AROGANTA depaseste bunele lui maniere. Niciodata nu e bine sa uiti de unde ai plecat. Cunosc frustrarile sale personale din perioada PSD-ului, insa nici asta nu e o solutie sa faci propriai dictatura numai pt. faptul ca tu ai fost tratat de „comunistii de la PSD” intr-o maniera nu prea omeneasca.

 4. Un cititor ziar de piatra neamt spune

  De ce sa ajuns pana aici ???

  Eu sunt convins ca se putea evita a se ajunge pana aici….dar NU sa dorit…

  Eu le doresc tuturor celor care se hranesc din banul public sa UMBLE ca BANUL…..

  NU se mai satura…isi cumpara functiile pentru a jefui banul public

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate