Condoleanțe familiei tinerei care a decedat în tragicul accident de astăzi de la ieșirea din Piatra-Neamț

7

Sute de mesaje de durere curg pe rețelele de socializare, adresând condoleanțe familiei Dianei, tânăra de 29 de ani care a decedat în tragicul accident de astăzi, de la ieșirea din Piatra-Neamț spre Bacău (click aici pentru articol).

Acesta este un eveniment care pentru unii este o statistică, dar pentru alții înseamnă vieți distruse.

Tragediile rutiere, neatenția șoferilor, ceasul rău se răsfrâng direct și dureros asupra supraviețuitorilor.

Această tânără a murit nevinovată, pasageră într-un autoturism, și a lăsat doi copii în urmă. Fetița ei de 2 ani se află în stare gravă la Iași, cu fracturi la membre. Mama șoferului (prietenul Dianei), pasageră și ea în autoturism, în vârstă de 48 de ani, se află la spitalul din Piatra-Neamț, cu ruptură de splină și traumatisme. A fost operată și se încearcă salvarea ei.

Această familie acum se pregătește să o conducă pe această tânără pe ultimul drum și speră în profesionalismul medicilor să salveze viețile fetiței Dianei și mamei șoferului.

Atenție cum conduceți…

Sincere condoleanțe! Multă sănătate victimelor din spital!

 

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
7 Comentarii
 1. Nicoleta spune

  Dumnezeu sa o ierte pe mama fetitei si sa aiba in paza Lui pe cei ramasi
  O mare teagedie😭😭😭😭

 2. Ioan catană spune

  Discutam de acest subiect, de ani de zile, dar unii,care conduc haotic,fără experienta, alții fără îndemânare in conducere, pun în pericol siguranța celorlalți conducători auto.,cit timp vom circula impulsiv, fără un respect în trafic unul față de altul și ignorând cele mai elementare norme rutiere,vom vedea pe şosele numai tragedii.Din păcate nr.accidentelor în loc să fie mai reduse, de la un an la altul, acestea cresc.Îmi pun întrebarea, care este direcția în, care ne indreptam în circulație .? (cu alcool la volan, cu viteză excesivă în conducere, unii fără experiență se hazardează, )un adevărat război al şoselelor. Presa cu adevărat, dintotdeauna, a prezentat cele elocvente evenimente rutiere, pe altă parte polițiștii rutierî, acționează prin prezența în trafic, dar accidentele sunt în creștere. A venit Iarna, dragi conducători auto,nu se circulă în aceleași condiții ca și vara. După ce sa produs accidentul, ne plângem ,unul la altul, dar e târziu. A venit iarna, pentru unii e greu ,dar renunțăm la conducerea auto .am prezentat aceasta situație catastrofală după mine și care doresc să fie înțeleasă de toți, o spun ca om care cunoaște bine situația. Rog să nu luați aceste aspecte în nume de rău,dar cu regret spun,in realitate aşa stau lucrurile pe şosele. Vă doresc km.mulți fără evenimente rutiere..!

  1. Cristian spune

   Aveti una din cele mai pertinente remarci. Păcatul este ca acei care sunt în ceata celor care n-au nimic comun cu șoferia, nu citesc avertizarile și cronicile mortuare ale accidentelor pe șosele.
   Parerea mea este că, atunci când mașinile nu vor mai avea pretul unui telefon și nu orice oligofren va putea obține carnet de conducere, cei care conduc civilizat pot spera sa ajunga întregi la destinațiile dorite.
   Generația în curs este încă in capcana cocalarilor care au iluzia ca șoseaua este și proprietatea lor și e greu de crezut că se va schimba curând ceva.

   1. Ana iliescu spune

    Problema este in primul rînd a celor ce dau permise de conducere celora care nu sunt capabili sa conducă bine si sa dea permise de conducere cu şpagă.Cînd acest lucru v-a dispărea, atunci vor circula cu atentie soferii altfel nu.Sunt mulți care nu au nici o treaba cu condusul.

 3. Arcip Mihai spune

  Dumnezeu sa o ierte sincere condoleanțe familiei îndoliate 😭 multă sănătate celor ce sunt in spital, asi dori să vadă acest mesaj toți cei care au permis de conducere, rugămintea mea către ei este sa conducă mai prudent și să își scoată din capul lor viteza că viteza duce la moartea cea mai ușoară fiți atenți și stop accidentelor nu e de gluma va puneți viața voastră și viețile altor oameni în pericol!!!

  1. Adio Dia😔 spune

   Am cunoscut-o personal pe Diana😔😔😔 nu a fost vorba de viteza, nu a fost vina nimanui… nu mai blamati daca nu stiti. Soferul care a cauzat accidentul suferea de diabet, a facut o criza la volan si a pierdut controlul, nimeni nu avea viteza sau “figuri” in trafic, pur si simplu asa a vrut Dumnezeu

   1. Anonim spune

    De unde stii ca soferu care a provocat accidentu avea diabet si din acest motiv a pierdut controlul masini? Si la fel de unde stii ca nu a fost din cauza vitezei? Te aflai in acel moment in apropiere sau exista un video ce arata ca soferu conducea cu 50km/h? La viteza legala nici una din masini nu ar fi aratat in halu ala mai ales masina ce a provocat accidentu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate