Conditiile in care poti beneficia de Ambulanta Sociala a Sectorului I Bucuresti

0

Pentru a putea beneficia gratuit de serviciile ambulantei sociale, locuitorii Sectorului 1 cu venituri reduse pot suna in fiecare zi intre orele 7:00 si 19:00 la numarul de telefon 021/9644 si o echipa multidisciplinara formata din medici, asistenti medicali, kinetoterapeuti si asistenti sociali cu expertiza de specialitate le vor acorda, in cel mai scurt timp, asistenta medicala de care au nevoie.

Prin intermediul Ambulantei Sociale, pensionarii, persoanele cu dizabilitati, copiii, persoanele institutionalizate si alte persoane aflate in dificultate pot beneficia gratuit de consult la domiciliu, transport catre unitati medicale din Bucuresti pentru consult de specialitate/ internare, transport la domiciliu al pacientilor externati, precum si de anumite tratamente medicale (administrarea parenterala a medicamentelor, tratarea ulcerelor de decubit, ingrijiri paliative etc).

De serviciile medicale oferite de Ambulanta Sociala beneficiaza numai cetatenii care domiciliaza in Sectorul 1 si care se afla in una din urmatoarele situatii:

Persoane care au varsta legala de pensionare conform Legii 19/2000; Persoane cu handicap; Persoane institutionalizate in cadrul centrelor rezidentiale existente la nivelul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Sector 1; Copii cu varsta sub 18 ani.

Anul trecut, Ambulanta Sociala a Primariei Sectorului 1 a primit peste 3500 de solicitari. „Am infiintat Complexul Caraiman – primul centru medical deschis in Romania de o autoritate locala, pentru a veni in sprijinul persoanelor aflate in nevoie. Centrul Caraiman este un exemplu de excelenta pe care il vom dezvolta periodic prin infiintarea de noi servicii medicale de calitate pentru persoanele cu venituri reduse”, afirma Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman.

 

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate