Condamnat pentru tentativă de omor – Agresiunea a avut loc pe o stradă din Piatra-Neamț

Foto caracter ilustrativ

Ieri, polițiștii nemțeni au depistat doi bărbați de 26, respectiv 35 de ani, căutați la nivel național, pe numele cărora instanța de judecată a emis mandate de executare a pedepsei închisorii.

La data de 23 ianuarie a.c., poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Gârcina au depistat un bărbat de 35 de ani, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Acesta era condamnat de Tribunalul Neamţ la o pedeapsă privativă de libertate de 5 ani şi 4 luni de închisoare, pentru comiterea infracţiunilor de tentativă de omor, lovire şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În fapt, la data de 18 martie 2019, în timp ce tânărul se deplasa pe o stradă din Piatra Neamţ a lovit cu un cuţit, în zona corpului, un alt bărbat, provocându-i leziuni ce au necesitat pentru vindecare 20-25 de zile de îngrijiri medicale. În altercația dintre cei doi, a intervenit un alt bărbat, pentru a aplana conflictul, moment în care acesta a fost lovit de tânărul în cauză, cu cuțitul în zona feței, fiindu-i provocate leziuni ce au necesitat pentru vindecare 4-5 zile de îngrijiri medicale.

Cel în cauză a fost condus de polițiști și depus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

***

La data de 23 ianuarie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au depistat, pe raza municipiului Roman, un bărbat de 26 de ani, pe numele căruia instanța de judecată a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Tânărul era condamnat de Judecătoria Roman la o pedeapsă de 6 luni de închisoare, pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul neînmatriculat.

În fapt, la data de 1 aprilie 2018, cel în cauză a fost depistat de polițiști pe raza municipiului Roman, în timp ce conducea un autoturism neîmatriculat.

Acesta a fost condus de polițiști și depus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

Sursa: IPJ Neamț

- Apreciază pagina -

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate