Concursul national de sah pentru licee 2012

0

Fundatia Culturala DELTA, cu sprijinul MECTS, al Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret si al Federatiei Romane de Sah, si sub inaltul patronaj al Guvernatorului BNR, organizeaza in perioada 1 martie-5 august 2012 concursul national de sah “Cupa Demolay-BNR, editia 2012”, competitie destinata elevilor unitatilor de invatamant liceal din Romania, clasele IX-XII, indiferent daca sunt sau nu legitimate la Federatia Romana de Sah.

Unitatile scolare pot participa cu o singura echipa la Cupa Demolay-BNR la sah, echipa formata din 4 elevi titulari si doua rezerve. Inscrierea echipelor a inceput cu data de 20.03.2012 si se va incheia pe 29.04.2012. Echipele din Neamt se pot inscrie la sediul ISJ Neamt.

Cupa Demolay-BNR se va desfasura pe etape astfel:

  • Faza locala, 20 martie – 1 iunie 2012
  • Faza judeteana, 4-5 iunie 2012
  • Faza nationala: 31 iulie -5 august 2012 in tabara nationala de sah.

Toti participantii vor primi o diploma de participare. Echipei clasate pe primul loc la Cupa Demolay-BNR I se vor acorda Cupa Demolay, medaliile de aur, diplome si premii. Echipele clasate pe locurile II si III vor primi medaliile de argint, respective bronz, diplome si premii.  Primii 8 tineri clasati la sectiunea concurs individual vor fi recompensati cu o excursie la Istanbul, cu ocazia Olimpiadei de Sah.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate