Concursul National de Poezie „Copiii României creează” 20 aprilie – 1 iunie 2013

0

Avem onoarea să vă informăm că, la nivelul Centrului Cultural al M.A.I., se organizează cea de-a XX-a editie a Concursului National de Poezie „Copiii României creează”, în perioada 20 aprilie – 1 iunie 2013.
Festivitatea de premiere a concursului va avea loc în cadrul unui spectacol dedicat Zilei Internationale a Copilului, la data de 1 iunie 2013, la sala „Nichita Stănescu” a Centrului Cultural al M.A.I..
REGULAMENTUL CONCURSULUI
1. PROBA DE CONCURS:
– POEZIE cu tema „Muguri de primăvară”
2. PARTICIPANTI
– Concursul este deschis tuturor copiilor din tară, pe categorii de vârstă 8-11 ani si 12-16 ani
3. PERIOADA DE DESFĂSURARE
– 20 aprilie – 1 iunie 2013
– La data de 1 iunie 2013, începând cu ora 13.30, va avea loc festivitatea de premiere, în cadrul unui spectacol dedicat Zilei Internationale a Copilului, la data de 1 iunie 2013, la sala „Nichita Stănescu” a Centrului Cultural al M.A.I..
4. DESFĂSURAREA CONCURSULUI
– Concursul se va desfăsura în 2 etape
Etapa I – la nivel judetean, va fi organizată de structurile teritoriale ale Ministrului Afacerilor Interne. Poeziile vor fi centralizate si selectate, urmând a fi transmise la Centrul Cultural al M.A.I. – Biroul Marketing, Traditii si Educatie – (str. Mihai Vodă nr. 17, sector 5, Bucuresti) până la data de 16 mai 2013
Etapa II – La nivelul Centrului Cultural al M.A.I. se va proceda la selectia, jurizarea si acordarea premiilor Jurizarea poeziilor se va realiza în perioada 21-22 mai 2013. La data de 23 mai 2013 vor fi anuntate structurile teritoriale ale M.A.I. asupra rezultatelor finale ale concursului
5. NOTĂ
– Concurentii pot participa cu maximum 3 poezii
– Fiecare lucrare va avea mentionate pe verso : scoala/liceul, clasa, adresa de domiciliu, localitatea, judetul, numele si prenumele concurentului, precum si numărul de telefon al profesorului coordonator sau al părintelui/ elevului.
– Cererile de înscriere se transmit până la data de 13 mai 2013, orele 17.00, la Compartimentul Relatii Publice din cadrul I.P.J. Neamt, la adresa Str. Eroilor, nr. 16, Piatra Neamt.

FISĂ DE ÎNSCRIERE la Concursul National de Creatie – POEZIE intitulat „Copiii României creează”, editia a XX-a
Institutia ……………………………………………………………….
Responsabil din partea institutiei………………………………………
adresă de contact, telefon, fax………………………………………….
…………………………………………………………………………
Numele si prenumele concurentului……………………………………
Vârsta……………
Clasa……………..
Profesorul/Învătătorul…………………………………………………..
Titlu/ titlurile poezie/ poeziilor………………………………………….
……………………………………………………………………………
……………………………………………………………………………
……………………………………………………………………………
……………………………………………………………………………
……………………………………………………………………

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate