Concursul Național de Matematică LuminaMath 2020, ediția a XXIV-a

0

Concursul Național de Matematică LuminaMath 2020, editia a XXIV-a, se va desfășura anul acesta în 2 etape, la fel ca şi în anii precedenţi. Competiția se adresează elevilor din clasele II- VIII.


Ca element de noutate, etapa online constă în două probe: faza I -7 noiembrie 2020, faza II- 5 decembrie 2020; pentru calificarea la etapa scrisă se ia în considerare rezultatul cel mai bun obținut de fiecare elev la cele 2 probe.


Calendarul de desfășurare al concursului este următorul:

  • 01 octombrie – 31 octombrie 2020 — înscrierea online a elevilor pe platforma luminamath.ro
  • 07 noiembrie 2020 — etapa online, proba I
  • 05 decembrie 2020 – etapa online, proba II
  • 16 ianuarie 2021 — etapa scrisă
  • 29 ianuarie 2021 — rezultate finale

În situația în care evoluția pandemică din România va împiedica desfășurarea probei scrise în formatul clasic (în săli de clasă) , această etapă se va desfășura în format online cu măsuri sporite de securitate pentru a asigura validitatea rezultatelor.

 LuminaMath este un concurs național de matematică fără taxă, destinat elevilor din clasele primare și gimnaziu, oferindu-le acestora posibilitatea de a-și verifica cunoștințele în matematică la nivel național.

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate