Concursul „Creazioni Giovani”pentru tineri artizani si designeri

0

Camera de Comert si Industrie a Romaniei – Camera Nationala, prin amabilitatea Centrului de Artizanat Artistic si Traditional ARTEX, din Toscana, Italia, are placerea de a va face cunoscuta oportunitatea de a participa la concursul „Creazioni Giovani”, care se adreseaza tinerilor artizani si designeri cu varsta de pana la 35 de ani.

Competitia internationala, o initiativa a Centrului ARTEX si a Macef, doreste sa le ofere tinerilor designeri si artizani, care nu au implinit 35 de ani pana la data de 1 ianuarie 2012 si care au produse proprii, sansa de a participa la expozitia Macef, un eveniment de marca pentru decoratiile interioare, care atrage peste 95 000 de participanti si 1 300 de jurnalisti.

Produsele prezentate de concurenti trebuie sa fie originale si sa se incadreze in sectorul artistic artizanal sau al artelor aplicate, cu accente contemporane precum: ceramica; sticla; tesaturi; metal; lemn; hartie; accesorii de moda etc.

Competitia va avea patru castigatori, care vor primi un stand la sectiunea „Creatii” din cadrul expozitiei Macef din Milano, Italia, care va avea loc in perioada 6 – 9 septembrie 2012; cazare gratuita pe perioada evenimentului; mediatizarea in cadrul materialelor promotionale ale evenimentului si includerea in prezentarea expozitiei.

Cei interesati sa participe la acest concurs sunt rugati sa completeze formularul de inregistrare atasat si sa il trimita prin serviciu postal la Artex s.cons.r.l., Via Sandro Botticelli, 9R – 50132 Firenze, Italia, alaturi de un CD care sa includa prezentarea produselor si de un motto prin care sa isi particularizeze creatiile, pana la data de 11 iunie 2012. Pentru alcatuirea dosarului de concurs, va rugam sa consultati ghidul concursului, atasat, sau sa vizitati website-ul dedicat evenimentului, http://www.galleriartigianato.it/site/en/index.php?id=588.

Detalii aici.

Persoana de contact din cadrul Centrului de Artizanat Artistic si Tradtional ARTEX este Doamna Mariaelena Angeli, telefon: +39 055 570627, e-mail: mariaelena.angeli@artex.firenze.it

Persoana de contact din cadrul Camerei Nationale este Domnul Adrian Marica, Consilier de Zona, Directia Reprezentare Camerala, Biroul Relatii Externe, telefon: 021 319 00 88, fax: 021 311 75 12, e-mail: drc@ccir.ro.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate