Director imposibil de contestat la Spitalul de Urgenta din Piatra Neamt

3

Teoretic acum ne aflam in perioada in care se pot depune contestatii legate de rezultatele concursului de ocupare a postului de manager la spital, spun teoretic pentru ca in realitate treburile sunt total altfel si nimeni de pe acest pamant sau din aceasta galaxie nu poate contesta rezultatul in afara de Lazar .

Spitalul Judetean Neamt
Spitalul Judetean Neamt

Am cerut de la Consilil Judetean Neamt macar sa vedem planul de management cu care a castigat domnul Lazar concursul si ni s-a spus ca e secret, deci candidatul ar fi putut sa scrie despre „Moartea Caprioarei” in lucrare sau comisia ar fi putut fi corupta si sa dea nota pe niste foi albe, caci nu putem vedea nimic, deci pe cale de consecinta nu se poate contesta nimic.
E bine de stiut ca cei care au organizat examenul, cei care au fost in comisia de examinare, candidatul si totul, inclusiv scaunul pe care a stat cu fundul noul manager, sunt platite din banii nostri ai nemtenilor, dar asta nu conteaza, daca e secret este secret.
Dupa cum stie toata lumea, pentru sefia spitalului, in realitate s-a dat un razboi intre presedintele CJN si PSD iar multi sunt tentati sa spuna ca presedintele CJN a castigat razboiul. Ei bine, nu a castigat domnul Tarata nimic, ci doar PSD-ul a pierdut lamentabil, sau chiar as fi tentat sa cred ca nici nu au luptat foarte tare .
In continuare lucrurile vor merge fix la fel de prost si vom fi in continuare dusi cu totii cu zaharelul, iar USL-ul votat masiv va sta pe margine scobindu-se in nas, ca altceva vad ca nu prea poate sa faca.

Apropo de spital :

A mai auzit cineva ceva despre deschiderea maternitatii care a fost anuntata de mai multe ori cum ca se va intampla in 2 saptamani ?
A mai auzit cineva ceva de tomograful care ba era donat , ba era deja arvonit, ba era pe vine ?
A mai auzit cineva ceva de raportul facut de Ministerul Sanatatii in urma controlului la spital ?
A mai auzit cineva ceva de raportul Curtii de Conturi facut in urma controlului de la spital ?
A mai auzit cineva ceva de starea de incompatibilitate a directorului luat in vizorul ANI ?
A mai auzit cineva ceva de aparatul pentru oftalmologie pentru care au fost alocati mai demult banii de la CJN ?
A mai auzit cineva ceva de fundatia care trebuia facuta la spital ca sa adune 2% de la oamenii de afaceri din Neamt ?
A mai auzit cineva ceva de sumele ce trebuiau recuperate de la cei gasiti vinovati de Minister sau Curtea de Conturi ?
A mai auzit cineva ceva de mutarea cardiologiei ?
Si lista e asa de lunga caci putem spune ca ne-au umplut smecherii de promisiuni neonorate .
Noroc ca am votat USL . Ce ne faceam noi fara ei ? Hai pa!

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
 1. x spune

  Intre timp se pare ca a-ti pierdut inaugurarea maternitatii

 2. ticu spune

  Spitalul, ca si alte societati,vaca de muls a partidelor politice.Sanatatea este doar o lozinca frumoasa,in dosul careia se fac afaceri oneroase. P.S.D.,P.N.L.,P.D.L.-aceeasi mizerie!!!!!

 3. Samael spune

  Te inseli chiar din titlu pentru ca managerul poate fi contestat foarte simplu din cauza felului in care a fost facut examenul. Adica s-a renuntat la o proba si s-au comasat in aceeasi zi doua probe, astfel fiind incalcat regulamentul de concurs.

  ADMIN : Poate nu ati inteles clar HAHAHAHA …. am primit explicatii avizate si concursul nu poate fi contestat decat de concurenti adica de Lazar … HAHAHAHA ….. credeti ca au dormit cei care au facut regulamentul pentru concurs ? Nu ! Doar PSD-ul facea nani 🙂

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate