Concert caritabil pentru Adelina, fetița bolnavă de leucemie, la Shopping City Piatra-Neamț

0

Orice artist care dorește să o sprijine pe Adelina poate pregăti un moment artistic în cadrul evenimentului

Piatra Neamț, 8 februarie – Duminică, 10 februarie, între 13:00 – 19:00, Asociația Cultural Artistică Comorile Neamțului în parteneriat cu Shopping City Piatra-Neamț și Corvin Sound organizează un spectacol caritabil pentru Adelina. Fetița din Piatra-Neamț a fost diagnosticată cu leucemie și are nevoie de 40.000 de euro pentru intervenția medicală care îi poate salva viața.

Evenimentul este organizat sub forma unui spectacol-maraton: orice artist care dorește să o sprijine pe Adelina poate urca pe scena amplasată în zona Food Court, la etajul 1. Artiștii care doresc să pregătească un moment artistic în cadrul spectacolului, se pot înscrie sunând la numărul de telefon 0766.688.688. Orice donație din partea vizitatorilor centrului comercial este foarte importantă și îi va ajuta pe părinții Adelinei să strângă suma necesară pentru îngrijirea medicală a fetiței.

Adelina a împlinit 11 ani pe data de 6 februarie și a fost diagnosticată în ajunul sărbătorilor de iarnă cu leucemie, o formă de cancer care atacă globulele albe din sânge. Intervenția medicală care îi poate salva viața costă 40.000 de euro, o sumă care poate fi strânsă cu sprijinul locuitorilor din oraș.

Mai multe informații despre evenimentul „maraton” din cadrul centrului comercial se pot afla pe https://shoppingcitypiatraneamt.ro/, dar și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/shoppingcitypiatraneamt/.

Despre Shopping City Piatra-Neamț

Shopping City Piatra-Neamț, cel mai mare și mai modern centru comercial din județul Neamț, găzduiește atât branduri de prestigiu international, cât și local: Bershka, New Yorker, Benvenuti, Orsay, C&A, CCC, Deichmann, TAKKO, Gatta, Intersport, Jonny Joy, Neofashion, Marelbo, Noriel, Pikaboo, Bebe Ardealul, Kendra, Beauty Mania, DM, Altex și Germanos. Pe lângă un mix complet de retail pentru toate categoriile de vârstă și interese, Shopping City Piatra-Neamț oferă vizitatorilor și cel mai modern cinematograf multiplex Cinema City din regiune, cu șase săli ce dispun de cele mai avansate tehnologii, pentru vizionarea filmelor

în 2D şi 3D, la o calitate superioară.    Shopping City Piatra Neamt este situat pe Bulevardul Decebal, nr. 79, are o suprafaţă închiriabilă de 28.000 metri pătraţi și pune la dispoziția clienților săi 1.000 de locuri de parcare.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate