Comunismul se reinventează la PNL Neamț

9

La lansarea candidaților PNL Neamț am văzut ce nici pe vremea PCR-ului nu se întâmpla. În sala unde s-a produs evenimentul, în mod strategic erau puși aplaudaci care au animat atmosfera pe parcursul discursului lui Laurențiu Leoreanu și de fiecare dată când se vorbea de el. Alina Gorghiu, Mugur Cozmanciuc și alți lideri PNL au părut niște nimeni în comparație cu edilul romașcan, având parte de maxim 50% din ovațiile și aplauzele de care s-a bucurat, în mod fals și aranjat cu animatori, primarul Laurențiu Leoreanu.
Pe vremea comuniștilor intensitatea aplauzelor la congrese era cam aceeași pentru toți care luau cuvântul, la PNL Neamț totul a fost dus la un alt nivel.
Probabil Leoreanu, izolat în propriul cult al personalității la Roman, a vrut să facă o demonstrație lui Gorghiu de cât de iubit este el și probabil această organizare cu animatori face parte din planul prin care Leoreanu vrea să pună mâna pe partid.
Acest mod de a anima o sală la o lansare de candidați este o rușine nu neapărat pentru PNL ci pentru orice partid și-ar permite să facă o asemenea mizerie. Am rămas oripilat să văd așa ceva tocmai la un partid de dreapta.
Nu am avut la dispoziție dotarea tehnică să putem filma toți cei 20-30 de animatori aduși pentru Leoreanu, dar unu tot am apucat să îl prindem în câteva imagini.

Sursa – www.ziarroman.ro

9 Comentarii
 1. anca spune

  ..oare de ce suntem noi obligati sa votam un candidat fugarit din alt judet, noi nu avem pe nimeni care sa ne promita „marea cu sarea”??ar fi mai credibil pt „.ulime”Am vazut ca dl comanciuc si-a mai adus una din judetul iasi…si a coctat-o pe lista..

 2. mickey999 spune

  „Am MUNCIT, am LUPTAT impreuna….”

  Cita „LUPTA”, dom’le! Da’ ce razboaie grele , dom’le….ca deh….prostimea s-a lasat greu inselata 27 de ani.

  Dar…au BIRUIT! Ei, aia din partide, bineinteles.

  Cuvinte mari care definesc actiuni insignifiante.
  Vax albina!

 3. stefan spune

  A ajuns si Valica Ouatu PNL-ist?!Parca el era in imagini!Oricum, cred ca este exagerat titlul articolului.Nu e vorba de comportament „comunist”, ci doar de imbecilitatea si pupincurismul prezente la mai toate partidele…

  1. xx spune

   Dar ce nu a fost Valica? In legislatura 2004-2008 nu a fost si viceprimar PDL-ist alaturi de cumatrul Stefan?

 4. Ana Popa spune

  Ai urmărit pana acum vreodată o etapa din campaniile electorale din SUA? Ai auzit de popularitate in rândul cetățenilor? Diferența dintre comunism si politica actuala e data pentru unii de starea de spirit! Daca eram in comunism cred ca toate persoanele ce au ținut un discurs aveau aceiasi prețuire din partea „aplaudacilor”. Sunteți jurnaliști sa transmiteți o știre , nu sa criticati !

 5. xx spune

  Decit venetici-Agamita Dandanache obligatoriu unul de-al lor la conducerea partidului care sa arate valoarea lui si a organizatiei judetene

 6. costel spune

  PENIBILI !!!!!!

 7. Oprea Marius-Iulian spune

  Adunătură de spălați pe creier! Liberalii au oferit județului Neamț numai penali, Udrea, Ursarescu, Pinalti.

 8. domnu' dan spune

  Asta-i noua! Comunistii sunt liberalii. Prin urmare, cred ca pesedeii sunt de extrema dreapta. :))))))))

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate