Comunicatele de presă „regretabile” de la PNL Neamț continuă

0

Din seria de comunicate de presă „regretabile”, PNL Neamț a trimis un nou comunicat însoțit de o poză trucată neglijent de vreun consultant subfinanțat.

După ce săptămâna trecută PNL a scos un comunicat semnat de Aciocarlanoae Andrei, președintele PNL Târgu Neamț, dar nescris de acesta, săptămâna aceasta a livrat un nou comunicat de presă semnat, teoretic, de Constantin Teodorescu, consilier local PNL, dar practic scris de cineva care lucrează pentru altcineva de la PNL.

De ce spunem că cele două comunicate nu sunt scrise de Aciocarlanoae și Teodorescu? Foarte simplu. Nu doar noi, ci foarte mulți oameni îi cunosc pe cei doi liberali, le cunosc stilul de comunicare, atât negativ, cât și pozitiv, și mai ales cunosc nivelul de educație al celor doi liberali, nivel care nu le-ar permite niciodată să scrie texte cu atacuri politice lipsite de competență.

Pe de o parte e de înțeles de ce PNL Neamț atacă încontinuu PSD. Neavând nicio realizare în Neamț, nu au niciun subiect pozitiv cu care să iasă să se laude.

Totuși, lucrul cel mai îngrijorător pentru sănătatea politică a PNL Neamț este faptul că cine concepe și comandă toate aceste ieșiri cu atacuri la PSD și Arsene nu și le asumă, ci le atribuie altor colegi, iar asta nu poate fi decât o formă de lașitate. Ce poate fi mai jenant decât un lider PNL căruia îi este frică de omologul de la PSD și nu își asumă atacurile politice, ci le pune în sarcina altor liberali?

I.R.

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate