Comunicat de presa USL Neamt

1

În urma unei informaţii apărute pe site-ul administratie.ro, folosind ca sursă Agerpres, se menţionează că Vasile Pruteanu, candidatul USL Neamţ ar fi făcut o plângere penală împotriva prefectului de Neamţ, Mihai Archip.

Nu înţeleg sensul acestei dezinformări, mi se pare o lipsă totală de deontologie din partea celor care au transmis intenţionat informaţia în mod eronat. În acest sens am purtat o discuţie telefonică cu domnul prefect Mihai Archip şi l-am informat că nu am depus plângere penală împotriva domniei sale. Încă nu vreau să mă pronunţ asupra modului în care informaţia a ajuns pe cel mai important site de ştiri din administraţie, dar observ o lipsă de documentare la care nu mă aşteptam din partea celor care scriu şi transmit aceste informaţii”, a declarat Vasile Pruteanu.

Comunicat de presa USL

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. dismerdatu spune

    Buna ziua !
    Este un proverb intelept:
    „Uneori ciinele devine violent si isi rupe cu gura coada , dar…pina la urma tot cu coada sa se impaca…..!”
    Vom vedea cu totii cum vor evolua evenimentele in viitorul apropiat , cind se vor produce probabil multe schimbari si rafuieli…!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate