COMUNICAT DE PRESĂ – Surugiu: “PNL va câștiga în 2016 Primaria Piatra Neamț, cu un candidat membru PNL”

0

Referitor la ceea ce se vehiculează în aceste zile în presă, mesajul meu este foarte clar principalul adversar al nostru este PSD. Consilierii locali ai PNL vor susține și merge unitar pe linia stabilită de partid. Nici o altă negociere în afara celei din interiorul PNL nu va fii susținută de vreun consilier local al PNL. Dacă cineva are înțelegeri paralele, atunci are o opțiune personală și aceasta nu este a Partidului Național Liberal. Drept pentru care o va manifesta în afara partidului.
Consider că încercările de diversiune de zilele trecute, începute cu un eșec lamentabil a unor membrii PNL aveau o singură miza: PRELUAREA PRIMĂRIEI DE CĂTRE PSD!
Acum Organizația Municipală a PNL este mai unită și mai puternică, după ce anumite persoane s-au manifestat împotriva partidului prin diverși. Consilierii Municipali din Piatra Neamț au acum o singură coordonare, stabilită în Biroul Teritorial, unde împreună cu domnul COZMANCIUC facem o echipă unită.
Încercările de zilele trecute sunt parte din istoria mai puțin plăcută a PNL. PNL nu are nevoie în structurile sale de oamenii care joacă la mai multe capete, cum nici Piatra Neamț nu are nevoie de primari de conjunctură.
În Consiliul Local și în Primăria Piatra Neamț PNL va face doar politica PNL, conform mandatului primit de la cetățeni în 2012.
Este momentul să avem un Municipiu reședință de județ cu o administrație curată, cu oameni corecți și bine intenționați a căror misiune este aceea de a conduce Primăria pentru pietrenii nu pentru unii politicieni care nu își găsesc rolul și rostul.
Partidul Național Liberal, Organizația Municipală Piatra Neamț are ca principal obiectiv câștigarea alegerilor la Primărie în 2016, cu un candidat propriu din interiorul PNL. Stăm foarte bine în sondaje ca partid și le mulțumesc pietrenilor pentru asta și în același timp îi asigur că o să venim în fața lor cu un candidat și cu un program pentru o administrație locală curată și în slujba cetățenilor.

Deputat RADU SURUGIU
Președinte interimar Organizația Municipală a PNL Piatra Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate