Comunicat de presa PSD

1

Am asistat cu totii, in cursul zilei de ieri, la un exercitiu democratic extrem de important. Romanii au dovedit un simt civic extraordinar prin prezenta la vot de peste 8,2 milioane de cetateni, iar Guvernul Ponta a organizat ireprosabil acest referendum.

Rezultatele acestui vot arata in mod categoric ca optiunea politica a USL a fost cea corecta, iar Traian Basescu este in acest moment un presedinte fara popor.


Boicotul total anti-democratic si ticalos la care Traian Basescu si PDL au indemnat alegatorii se constituie in cea mai neagra pagina a istoriei recente a Romaniei. Este incalcarea principiilor fundamentale ale unei democratii si ale dreptului consitutional sa-ti invoci propria turtitudine pentru a-ti justifica solicitarea boicotarii referendumului.

Nicaieri in lumea civilizata si democratica nu s-a mai intamplat asa ceva! Cancelariile occidentale au avut ocazia sa vada adevarata fata a lui Traian Basescu si a slugilor sale, care au facut foarte mult rau tarii prin minciunile, exagerarile si ticalosiile proferate in afara tarii pe toate canalele.

USL protesteaza ferm si in ceea ce priveste amestecul grosolan al unui prim ministru strain, domnul Viktor Orban, in treburile politice ale Romaniei, prin indemnul direct si fara perdea adresat cetatenilor romani de etnie maghiara de a boicota referendumul. Pe de alta parte, stim foarte bine ca cine se aseamana se aduna, astfel ca domnii Orban si Basescu sunt in acest moment doi politicieni complet izolati si discreditati in toata Europa datorita modului de a intelege si de a construi politica proprie in spirit democratic si european.

USL respecta decizia foarte clara exprimata prin vot de catre cetatenii Romaniei si-i cere ferm lui Traian Basescu sa-si dea demisia imediat!

Traian Basecu trebuie sa inteleaga ca poporul roman nu-l mai vrea sub nicio forma la Cotroceni. In acest moment el nu mai reprezinta pe nimeni, singura solutie pentru deblocarea crizei politice in care a aruncat tara fiind demisia imediata!

USL va folosi toate parghiile democratice si legale, astfel incat Traian Basescu sa plece, iar tara sa intre intr-o noua etapa politica, in care normalitatea sa fie cuvantul de ordine in societate, si nu dezbinarea, ura sau hotia din ultimii 8 ani de mandat Basescu.

Ioan Chelaru

Vicepresedinte PSD

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. terente spune

    rusinos pentru pdl si apropiatii presedintelui care au boicotat referendumul si nu au respectat constitutia.minciuna cu lovitura de stat ne costa foarte mult si cei ce au sustinut-o au decazut definitiv din asi mai da cu parerea.pdl s-a construit pe minciuna ,a condus tara pe minciuna si acum nu vor sa dea tara poporului fiindca a amanetat-o pe arginti strainatatii.ESTE TIMPUL SA SE CLARIFICE SI CU GOGOASA UE.M-AM SATURAT DE INDICATIILE PRETIOASE UE MAI AL DRACULUI CA CELE DE LA URSS.OARE ACUM CINE NE MAI OBLIGA SA LE ASCULTAM DACA E LIBERTATE SI DEMOCRATIE?ZII STEFANE CARE LE STII PE TOATE DE CE NU AVEM DREPTURI IN UE CI NUMAI LIBERTATEA DE A STA IN GENUNCHI.AM CREZUT CA SUNTETI DESTEPTI SI TINETI LA POPOR

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate