Comunicat de presa Monica Anton

6

monica-anton

Comunicat de presa

02.04.2013

Monica Anton, in calitate de viceprimar al municipiului Piatra – Neamt, avand in vedere dispozitia primarului din data de 29.03.2013 prin care mi-au fost retrase toate competentele si atributiile, am luat hotararea ca indemnizatia lunara de viceprimar pe care o primesc incepand cu aceasta data, sa o donez copiilor cu dizabilitati fundatiei care se ocupa de strangerea de fonduri pentru copii bolnavi de leucemie, intrucat am responsabilitatea banului public si nu-mi permit sa cheltui banul public nemuncit.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
6 Comentarii
 1. lex spune

  de ce stergeti comentariile ???????????

  ADMIN : Nu stiu unde ati comentat dar in publicatia noastra de pe IPul dvs, numele dvs. sau adresa dvs. de e-mail nu s-a facut sau sters nici un comentariu .

 2. Ionut Corfu (nationalistu`) spune

  Cred ca doamna Anton nu traieste in Romania.De unde a deprins dumneaei asemenea apucaturi? De prin alte parti? Era sa patesc si eu ca taranul care s-a dus la gradina zoologica si cand a vazut girafa a exclamat:”Asa ceva nu exista!” Oricum.O dovada de maxima civilizatie si de bun simt.Indiferent daca se ascunde sau nu altceva in spatele acestei decizii.

 3. Marius spune

  Fiti tare ca de acum ca au vazut ca aveti curaj vor sari ca sacali la gatul dumneavoastra . Nu va lasati . Toti suntem ingretosati de Pinalti.

  1. Ionut Corfu (nationalistu`) spune

   Ia uite ce de laicuri ai mai baiatule! Da lumea cu laicu-n tine de n-ai aer.Sa te mai aud eu ca te plangi.

 4. Diana E. spune

  Stati pe pace ca Simionica are delegate atributii deja de la Stefan ca doar nu a slugarit degeaba pe la el .

 5. AVOCAT spune

  Foarte bine ce faceti doamna Anton . Felicitari asa ar trebui sa faca si Stefan ca e plecat mai tot timpul .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate