Comunicat de presa ISU – Concursurile serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă

0

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ organizează, în perioada 05 – 07 august a.c., etapa a III-a – zonală a Concursurilor serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă. Concursurile se vor desfăşura la Detaşamentul de Pompieri Târgu Neamţ şi pe stadionul „Cetatea” din oraşul Târgu Neamţ.

La aceste concursuri vor participa loturile reprezentative ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al judeţului Botoşani, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Constantin Ene” al judeţului Bacău, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Mihail Grigore Sturdza” al judeţului Iaşi şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ.
Probele de concurs sunt identice cu cele ale concursurilor sportive internaţionale ale pompierilor, organizate de Comitetul Internaţional de Prevenire şi Stingere a Incendiilor (C.T.I.F.), după cum urmează: scara de fereastră – 8 concurenţi, pista cu obstacole pe 100 metri – 8 concurenţi, ştafeta 4 x 100 metri – 2 echipe cu câte 4 concurenţi şi realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă – 7 concurenţi.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate