Complexul Muzeal Județean Neamț anunță un nou program de vizitare

0

cmj-program-nou

Începând cu data de 4 octombrie 2016 unităţile din cadrul Complexului Muzeal Judeţean Neamţ vor trece la programul de vizitare 9.00-17.00 (de marţi până duminică).

Cu această ocazie, reprezentanții Complexului Muzeal Neamț reamintesc publicului vizitator că există în derulare o serie de expoziţii temporare după cum urmează:

Muzeul de Istorie şi Arheologie Piatra-NeamţUniversul păpuşilor de porţelan (până pe 9 octombrie);

Muzeul de Artă Piatra-NeamţAurul şi argintul antic al României (până în data de 30 octombrie);

Muzeul de Istorie Roman – Sfânta Cruce în viaţa creştină (până în data de  21 octombrie);

Muzeul de artă Roman – expoziţia de pictură naivă – Miracolul culorii, (artist Catinca Popescu din Bacău) şi expoziţia Romanul ieri şi astăzi, semnată de artistul romaşcan Petru Frunză (ambele până în data 9 octombrie)

Muzeul de Istorie și Etnografie Tg. Neamț – Sarea-ingredient, aliment, medicament (până în data  1 noiembrie);

„Până la finalul anului ne propunem să aducem în atenţia publicului o serie de manifestări cât mai diversificate din punct de vedere tematic dintre care menţionăm deocamdată colocviul dedicat Cercetărilor interdisciplinare asupra culturii Cucuteni, expoziţii temporare şi simpozioane dedicate aniversării a 100 de ani de la intrarea României în Primul Război Mondial sau spectacolul de Planetariu mobil (editia a II-a) cu tema: Exploratori ai universului – Galileo Galilei si robotul Curiosity”, a declarat Lucian Uță, muzeograf în cadrul Complexului Muzeal Județean Neamț.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate