Competitii sportive organizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ

0

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ organizează o serie de competiţii sportive pentru marcarea pe data de 13 septembrie a aniversării celor 162 de ani de la bătălia din Dealul Spirii şi sărbătorirea „Zilei Pompierilor din România”.

Concursul de tenis de masă  va fi organizat pe pe 02 septembrie (la simplu – maxim 2 concurenţi, la dublu – o echipă formată din doi concurenţi), concursul de şah – organizat pe 03 septembrie (maxim doi concurenţi) şi competiţia de minifotbal „Cupa 13 septembrie” – organizată în ziua de 06 septembrie a.c. (echipă formată din 5 + 1). La aceste competiţii vor fi invitate şi echipele reprezentative ale celorlalte structuri din Ministerul Administraţiei şi Internelor şi Ministerul Apărării.

Înscrierea la competiţii se va face până pe data de 01 septembrie 2010, ora 12.00. Persoană de contact – locotenent Ţifui Sergiu, tel. 0233.216816 – int. 116, mobil 0745.871597.

I.S.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate