Comisia pentru agricultură şi dezvoltare rurală din Camera Deputaților are exact ce președinte trebuie, Deputatul PSD Ioan Munteanu

1

Despre această alegere în funcţia de președinte al Comisiei pentru agricultură, silvicultură și servicii domnul Ioan Munteanu a declarat:
Alegerea mea în funcţia de președinte al Comisiei pentru agricultură, silvicultură și servicii specifice a venit ca urmare a unei decizii politice. Este un lucru normal care se bazează pe două argumente:
-sprijinul politic din partea președintelui Organizaţiei Judeţene PSD Neamţ, Ionel Arsene în cadrul colectivului de decizie al partidului de la nivel naţional;
-experienţa pe care am dobândit-o în această comisie de-a lungul a trei mandate de parlamentar.
Din anul 2004 și până în prezent am fost secretar al comisiei. Am învăţat în tot acest timp ce înseamnă procedurile legale în dezbaterea proiectelor de lege, a iniţiativelor și a propunerilor legislative. Vă asigur că este foarte important să deprinzi această pricepere și să-ţi asumi responsabilitatea pentru hotărâri importante.
Nu vă ascund faptul că mă bucură desemnarea mea în această funcţie pentru că ea reprezintă și recunoașterea activitătii mele parlamentare timp de 12 ani!
Vreau să vă spun că aș fi putut intra în competiţie pentru funcţia de lider al grupului PSD, deci al celui mai numeros grup parlamentar din Camera Deputaţilor. Am ales să fiu președinte al Comisiei pentru Agricultură pentru că știu prea bine că aici este locul din care pot să fac ceva concret pentru oamenii care trudesc în satele ţării și care așteaptă legi care să-i ajute și să-i protejeze.

În plus, am avut de ales între între obligaţia de a fi prezent la București 7 zile din 7 și un program care să-mi dea posibilitatea să particip în teritoriu la acţiuni ce ţin de activitatea comisiei noastre. E ceva mai simplu pentru mine să plec duminica din Piatra Neamţ spre București și mă întorc acasă joi, deci vinerea și sâmbăta să pot lua parte la numeroasele activităţi din judeţul nostru ori din alte locuri din ţară, respectiv întâlniri cu oamenii care fac agricultură, simpozioane, dezbateri, promovări de tehnologie, expoziţii, etc. Mi se pare că acest program este mai de folos, atât pentru mine, cât și pentru mulţi alţii.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Dirin spune

    Bravo
    Treaba buna !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate