Comert la Piatra Neamt

1

In cazul in care nu stiati, multe din produsele textile care se vand in marile complexe comerciale din Piatra Neamt se gasesc si in bazar, dar la preturi care de multe ori sunt cu 50% mai mici. De ce se intampla acest lucru am incercat sa aflam si noi dicutand cu cativa vanzatori din bazar.

R: „Vad la dumneavoastra produse identice cu cele vandute in oras, dar la alte preturi. Cum este posibil sa existe diferente asa de mari de pret la aceleasi produse?”

O VANZATOARE: „Pai sunt aceleasi produse, dar cei care sunt prosti se duc si cumpara din magazinul XXXXX unde chiria la stand e o suta de milioane si preturile trebuie sa fie la fel.”

O ALTA VANZATOARE: „Nu vin in bazar pentru ca nu e demn de ei. Aici bate vantul, vanzatoarele nu au fusta scurta, se duc in oras si iau geaca asta pe care o avem aici la 25 de lei cu 80 de lei, ca asa e romanu’.”

Multe din produsele din magazinele din oras au adaosuri cu mult peste 100%. Aici ne referim in special la produsele de consum si de proasta calitate. Am verificat personal produsul de care spunea vanzatoarea ca ar fi in oras cu un pret de 3 ori mai mare si asa este: aceeasi geaca, aceeasi eticheta, totul identic –  in bazar 25 lei –  intr-un stand la un magazin central 80 lei .

R.I.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Adrian spune

    Asa este. Toti „comerciantii” iau marfa din depozite mari gen Europa din Bucuresti si unii le duc in targ altii pun adaus de 150% si il duc in Petrodava.
    De ce sa cumperi la preturi mai mari ca cele din afara, cand te poti imbraca „papusa” cu banii de pe un blug si o camasa din mall?
    – Romanii sun falosi, asta zice tot!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate